SLAVNI NBA TRENER U NOVU MOMČAD DOVEO - ZETA! / Zanimljivo je preko bare

Image
Foto: Profimedia

U Philadelphiju preselio Seth Curry, zet novog glavnog trenera Sixersa Doca Riversa

19.11.2020.
10:09
Profimedia
VOYO logo

U nizu razmjena igrača u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu obavljenih vezano uz "draft", ističe se onaj u kojemu su aktualni NBA prvaci Los Angeles Lakersi u svoje redove doveli odlično njemačkog braniča Dennisa Schroedera, dosadašnjeg člana Oklahoma City Thundera.

Lakersi u Oklahomu poslali Dannyja Greena

Schroeder je prošle sezone ulazeći s klupe postizao 18.9 koševa, 4.0 asistencije te 3.6 skokova te je bio drugi u izboru za najboljeg šestog igrača lige. U zamjenu za Schroedera Lakersi su u Oklahomu poslali Dannyja Greena i svoj izbor prvog kruga "drafta", koji se nalazio na 28. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JORDAN UZEO IGRAČA O KOJEM SE NAJVIŠE GOVORI: /

On je prva priča košarkaške Amerike

Image
JORDAN UZEO IGRAČA O KOJEM SE NAJVIŠE GOVORI: /

On je prva priča košarkaške Amerike

Doc Rivers doveo svog zeta

Green nije dugo ostao član Thundera jer je zajedno s Terranceom Fergusonom poslan u Philadelphia 76-erse u zamjenu za centra Ala Horforda, Vasilija Micića i 34. izbor. Također, momčad iz Oklahoma Cityja napravila je razmjenu i s Minnesota Timberwolvesima kojima je ustupila Španjolca Rickyja Rubija te 25. i 28. izbor "drafta" za 17. izbor "drafta", a na toj je poziciji onda izabrala srpsko krilo Alekseja Pokuševskog.

Razmjenu igača obavili su i Milwaukee Bucksi s New Orleans Pelicansima te Dallas Mavericksi s Philadelphia 76-ersima. Tako je novi član Bucksa postao Jrue Holiday, dok su u New Orleans stigli Eric Bledsoe i George Hill. Usto su Pelicansi dobili 24., a Bucksi 60. izbor na ovogodišnjem "draftu". Novi član Dallasa postao je Josh Richardson, dok je u Philadelphiju preselio Seth Curry, zet novog glavnog trenera Sixersa Doca Riversa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo