Slavni klub dotaknuo dno: Čak ga se i vlastiti navijači srame

Izgubivši u Madison Square Gardenu od Houstona s 96-120, New York Knicksi su doživjeli 14. uzastopni poraz što je novi negativni rekord nekad slavnog NBA kluba.

9.1.2015.
12:34
VOYO logo

S obzirom na sadašnju formu i činjenicu da su igrali bez ozlijeđenih Carmela Anthonyja, Amarea Stoudemirea i Andree Bargnanija, bilo je teško za očekivati da će New York Knicksi uspjeti prekinuti crni niz protiv jedne od najboljih momčadi Zapadne konferencije, koju nisu pobijedili još od siječnja 2009. godine.

No, njihovi su navijači očekivali barem malo žešći otpor, a što misle o predstavama momčadi za koju navijaju, neki od njih su iskazali odgledavši utakmicu s papirnatim vrećicama navučenim na glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi su 11. put zaredom te po 17. put u 19 domaćih utakmica ubacili manje od 100 koševa, a trener Derek Fisher je početkom treće četvrtine, kad je Houston otišao na 20 poena prednosti, dao priliku mlađim igračima.

//www.youtube.com/embed/4giMDi3Cugs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji su do tada bili u igri i dopustili da Houston zabije 12 poena bez otpora, nisu zaslužili ostati na terenu, pa sam ubacio mlade snage", argumentirao je Fisher svoju odluku.

Za razliku od navijača New Yorka koji se srame svoje momčadi, u Portlandu su u ekstazi. Trail Blazersi su svladali Miami s 99-83 i ostvarili 17. pobjedu u 20 domaćih nastupa. Osim toga, izjednačili su se po broju pobjeda (28-8) s najboljom momčadi lige, Golden State Warriorsima (28-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kemba Walker je odveo Charlotte do još jedne, četvrte uzastopne pobjede, iako je, za razliku od prethodne tri utakmice, ostao ispod 30 poena. No, samo za jedan koš. U iznenađujućoj pobjedi Hornetsa u Torontu (103-95) Walker je sudjelovao s 29 poena, osam asistencija i sedam skokova. S četiri uzastopna poraza Raptorsi (24-11) su pali na treće mjesto, iza Atlante (27-8) i Chicaga (25-11), a donedavno su bili vodeća momčad Istočne konferencije NBA lige i držali korak s Golden Stateom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo