SLABA NOĆ HRVATA U NBA LIGI: / Hezonja neprimjetan, Zubac i Bender zacementirani na klupi

Image
Foto: AFP

Hrvatski košarkaši odradili su skromnu NBA večer

26.11.2018.
8:46
AFP
VOYO logo

Noćašnji program u NBA ligi donio je osam susreta, a od hrvatskih igrača nastupio je tek Mario Hezonja. Ivica Zubac i Dragan Bender i dalje nemaju minutažu, a Hezonja se nije posebno istaknuo igračkim učinkom.

New York Knicksi upisali su pobjedu u Memphisu na povratku Davida Fizdaleatamo gdje je dobio otkaz prošle sezone. Mario Hezonja još jednom je krenuo u startnoj petorci, no opet se nije posebno istaknuo. Igrao je 21 minutu i ubacio četiri poena (2/4 za dva, 0/1 za tri) uz četiri skok te na taj način pomogao u hvatanju treće uzastopne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanter odigrao utakmicu sezone

Enes Kanter je briljirao, Turčin je odigrao fantastičnu utakmicu i ubacio 21 poen te uhvatio čak 26 skokova igrajući protiv Gasola koji je također bio vrlo raspoložen u fazi napada s 27 poena kojima je dodao osam skokova i pet blokada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic i drugi put ove sezone svladao je Los Angeles Lakerse, odigrao je još jednu sjajnu utakmicu i upisao novu pobjedu. Nikola Vučević bio je nezaustavljiv i nosio je Magic do pobjede. Ivica Zubac i dalje ne igra i gubi vrijeme promatrajući susrete s klupe.

Svi rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakers - Orlando Magic 104:108 Detroit Pistons - Phoenix Suns 118:107 Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 125:127 Toronto Raptors - Miami Heat 125:115 Atlanta Hawks - Chicago Bulls 124:123 Memphis Grizzlies - New York Knicks 98:103 Sacramento Kings - Utah Jazz 112:133 Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers 100:104

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo