SKROMNI UČINCI HRVATA: / Katastrofa Knicksa se nastavlja, Sunsi ih prate u stopu

Image
Foto: AFP

Loša noć hrvatskih košarkaša

9.2.2019.
8:30
AFP
VOYO logo

Četvorica hrvatskih košarkaša u noći sa petka na subotu po hrvatskom vremenu izašla su na NBA parkete i nisu baš nešto biriljirala, jer nisu išla iznad deset poena. Posebno to vrijedi za Marija Hezonju i Darija Šarića, koji su imali svoju priliku i minute .

Image
ČITAVA AMERIKA BRUJI O EPSKOJ POGREŠCI LAKERSA: /

Trade Zupca razbjesnio NBA svijet i otkrio nesposobnost Magica

Image
ČITAVA AMERIKA BRUJI O EPSKOJ POGREŠCI LAKERSA: /

Trade Zupca razbjesnio NBA svijet i otkrio nesposobnost Magica

Pistonsima pobjeda nad Knicksima

Pistonsi su sa 120-103 pobijedili Hezonjine New York Knickse koji su tako doživjeli svoj 15. uzastopni poraz. Hrvatski košarkaš odigrao je 33 minute za New York, zabio je osam koševa i upisao sedam skokova, jednu asistenciju i dvije ukradene lopte. Pobjedničku momčad predvodio je Andre Drummond sa 29 koševa i 20 skokova, a Blake Griffin je ubacio 26. Kod Knicksa najbolji je bio Dennis Smith Jr. sa 31 košem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavalierse su sa 119-106 nadigrali domaći Washington Wizards,a Ante Žižić je na terenu proveo 17 minuta zabivši u tom vremenu šest koševa (šut iz igre 3/4) uz jedan skok i jedan blok.

Vratio se Love, Žižić na klupi

Žižić je posljednjih devet utakmica započeo u startnoj petorci Cavaliersa. U tom je razdoblju postizao respektabilnih 13 koševa i 9,6 skokova u prosjeku. Međutim, unatoč dobrim igrama, Žižinom nizu došao je kraj, ali ne njegovom krivnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčad se vratila zvijezda Kevin Love, jedan od rijetkih preostalih igrača iz ekipe koja je s LeBronom Jamesom 2016. osvojila naslov prvaka i tako gradu podario taj toliko željeni sportski naslov u SAD-u, vratio se košarci nakon okruglo 50 propuštenih utakmica zbog ozljede nožnog prsta. Love je igrao samo šest i pol minuta, ali očito je i to utjecalo na Hrvata koji je, selidbom na klupu, izgubio ritam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portis i beal razvalili 'konjicu'

Bobby Portis je bio najučinkovitiji kod Washingtona sa 30 koševa, dok je Bradley Beal dodao 25 koševa i 13 asistencija. Collin Sexton i Jordan Clarkson su predvodili Cleveland sa 27, odnosno 24 ubačaja.

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi sa 117 - 107 pobijedili su Phoenix Sunse Dragana Bendera. Hrvatski centar odigrao je, kao starter u petorci, 18 minuta, zabio je dva koša i upisao šest skokova i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunsi vodili 17 poena, pa neobjašnjivo stali, Thompson zabio 25

Sunsi su tako upisali 13. poraz zaredom, iako su vodili sa čak 17 koševa u prvoj četvrtini. Sjajni šuter Klay Thompson sa 25 koševa bio je najbolji kod prvaka, dok je u redovima Phoenixa najbolji bio Kelly Oubre Jr. koji je također ubacio 25 poena...

New Orleans Pelicans su pobijedili Minnesota Timberwolves rezultatom 122-117. Dario Šarić je odigrao 25 minuta za Minnesotu i zabio devet koševa uz tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davis zaigrao nakon tri tjedna i ubacio 32 koša, isto kao i Karl-Anthony Towns

Pelicansima je pomogao Anthony Davis koji je zaigrao nakon tri tjedna pauze i sinoć je ubacio 32 koša i ugrabio devet skokova. Jrue Holiday je dodao 27 pena, a Kenrich Williams 19. Kod Minnesote je opet najbolji pojedinac bio Karl-Anthony Towns sa 32 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo