SJAJNE VIJESTI ZA SVE LJUBITELJE NBA LIGE: / Evo kad bi sezona trebala krenuti, ovo nitko nije očekivao

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ovogodišnji "draft" novih igrača obavio bi se virtualno 18. studenoga, a NBA vodstvo bi tada trebalo objaviti i financijska pravila za novu sezonu

24.10.2020.
10:51
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo košarkaške NBA lige razmatra prijedlog za novu sezonu 2020/21, u kojoj bi početak bio krajem prosinca s uvodnim "božićnim" utakmicama, a sezona bi bila skraćena kako bi se igračima omogućio nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Prema zasad neprovjerenim izvorima, vlasnici NBA klubova žele da liga počne na Božić ili na Badnjak, a svaka momčad bi u regularnom dijelu sezone odigrala 72, umjesto uobičajena 82 dvoboja. Podsjetimo, plan je na početku bio da se NBA liga neće igrati ove godine, a prognoze su bile čak i da će početi u proljeće sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JORDAN ŽESTOKO UDARIO PO DANAŠNJIM NBA ZVIJEZDAMA I LEBRONU: /

Otkrio zašto nikad ne bi mogao biti njihov trener

Također, kako su u NBA ligi bili iznimno zadovoljni uspostavom "balona" u Orlandu, gdje se igralo cijelo doigravanje, za novu sezonu je predviđeno pet takvih "balona", u kojima bi igralo po šest ekipa.

Ovogodišnji "draft" novih igrača obavio bi se virtualno 18. studenoga, a NBA vodstvo bi tada trebalo objaviti i financijska pravila za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo