BIT ĆE SKRAĆENA

SJAJNE VIJESTI ZA SVE LJUBITELJE NBA LIGE: Evo kad bi sezona trebala krenuti, ovo nitko nije očekivao

Ovogodišnji “draft” novih igrača obavio bi se virtualno 18. studenoga, a NBA vodstvo bi tada trebalo objaviti i financijska pravila za novu sezonu

Vodstvo košarkaške NBA lige razmatra prijedlog za novu sezonu 2020/21, u kojoj bi početak bio krajem prosinca s uvodnim “božićnim” utakmicama, a sezona bi bila skraćena kako bi se igračima omogućio nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Prema zasad neprovjerenim izvorima, vlasnici NBA klubova žele da liga počne na Božić ili na Badnjak, a svaka momčad bi u regularnom dijelu sezone odigrala 72, umjesto uobičajena 82 dvoboja. Podsjetimo, plan je na početku bio da se NBA liga neće igrati ove godine, a prognoze su bile čak i da će početi u proljeće sljedeće godine.

JORDAN ŽESTOKO UDARIO PO DANAŠNJIM NBA ZVIJEZDAMA I LEBRONU: Otkrio zašto nikad ne bi mogao biti njihov trener

Također, kako su u NBA ligi bili iznimno zadovoljni uspostavom “balona” u Orlandu, gdje se igralo cijelo doigravanje, za novu sezonu je predviđeno pet takvih “balona”, u kojima bi igralo po šest ekipa.

Ovogodišnji “draft” novih igrača obavio bi se virtualno 18. studenoga, a NBA vodstvo bi tada trebalo objaviti i financijska pravila za novu sezonu.

Povratak na Net.hr