SIXERSI, BUCKSI I HOUSTON NA PRAGU DRUGOG KRUGA: / Tučnjava u Brooklynu, opet se zakačili Embiid i Allen

Image
Foto: AFP

Nuggetsi izjednačili seriju sa Spursima

21.4.2019.
10:31
AFP
VOYO logo

Philadelphia, Milwaukee i Houston sinoćnjim su pobjedama stigli na korak do NBA polufinala, dok je Denver izjednačio pobjedom kod San Antonija u večeri u kojoj su u sve četiri utakmice slavili gosti.

Image
BOGDANOVIĆU I INDIANI PRIJETI METLA: /

Westbrook srušio Blazerse, Lillard podsjetio na Allena Iversona

Image
BOGDANOVIĆU I INDIANI PRIJETI METLA: /

Westbrook srušio Blazerse, Lillard podsjetio na Allena Iversona

Jokić oduševio

Denver Nuggetsi slavili su s 117-103 kod Spursa i izjednačili seriju na 2-2, a junak pobjede bio je srpski centar Nikola Jokić s 29 koševa, 12 skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamal Murray je zabio 24 poena kod Denvera, a LaMarcus Aldridge je predvodio Spurse s 24 ubačaja.

Netsi na rubu eliminacije

Philadelphia je u Brooklynu slavila s 112-108 i povela s 3-1 u seriji. Junak utakmice bio je Joel Embiid s 31 košem i 16 skokova, a za Sixerse je 24 poena ubacio Tobias Harris. Brooklyn je s 25 poena predvodio Carris LeVert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embid je obilježio utakmicu i sa svojom tučnjavom. Sredinom treće četvrtine opet je udario Jarretta Allena, ali za razliku od druge utakmice serije prvog kruga Istoka, kada je laktom opalio istog igrača, sada Allenovi suigrači nisu samo gledali što mu radi.

Nakon što je centar Sixersa opet snažno udario Allena, Jared Dudley je krenuo prema Embiid kako bi stao u obranu svog suigrača, a njega su išli obraniti Ben Simmons i Jimmy Butler. Kada se gužva smirila, Butler i Dudley su isključeni, a Embiid je dobio nesportski prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pistonsima prijeti 'metla'

Milwaukee Bucksi su u Detroitu pobijedili s 109-103 i vode s 3-0 u seriji. Bucksi su vodili cijelu utakmicu, u zadnjoj četvrtini su vodili i s 20 razlike, a strijelce ekipe iz Wisconsina, u kojoj su čak sedmorica bila dvoznamenkasta, predvodio je Khris Middleton (20). Za Detroit je Blake Griffin postigao 27 koševa.

Uzbudljivo u Salt Lake Cityju

Tijesno je bilo i u Salt Lake Cityju, gdje je Houston s 104-101 svladao Utah i došao nadomak polufinala. Houston je u zadnjih 42 sekunde pogodio pet od šest slobodnih bacanja, a predvodio ih je James Harden (22), Utah je imala raspoloženog Donovana Mitchella (34), ali nisu uspjeli doći do prve pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo