SENZACIONALNA NAJAVA IZ NBA LIGE: / LeBron James ponovno odlazi iz Cleveland Cavaliersa?!

Image
Foto: AFP, EZRA SHAW

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James (32) sljedeće će ljeto vjerojatno po drugi put u karijeri napustiti Cleveland Cavalierse, tvrde dobro upućeni američki novinari koji prate NBA ligu.

15.6.2017.
9:10
AFP, EZRA SHAW
VOYO logo

James je igrao za Cleveland od 2003. do 2010., ali kada je vidio da s Cavaliersima ne može do naslova, uz velikuje pompu otišao u Miami Heat. Tamo je, uz Dwyanea Wadea i Chrisa Bosha, napokon ostvario san i dvaput uzeo prsten prvaka, a onda se 2014. vratio u Cleveland. Misiju je ispunio lani, doveo je Cavalierse do naslova i sada više ne osjeća nikakvu obvezu prema momčadi iz svoga rodnog Ohija.

Image
STVORENA JE NOVA DINASTIJA: /

Ni LeBron im nije mogao ništa, Warriorsi predvođeni Durantom osvojili naslov

Image
STVORENA JE NOVA DINASTIJA: /

Ni LeBron im nije mogao ništa, Warriorsi predvođeni Durantom osvojili naslov

Poslovni planovi u Los Angelesu

Sljedeće će ljeto biti slobodan igrač, a jedan od najuglednijih američkih košarkaških novinara, kolumnist Yahooa Adrian Wojnarowski, tvrdi da će pojačati jednu od momčadi iz Los Angelesa, s time da su Lakersi u prednosti pred Clippersima. Njegovu je priču potvrdio i kolumnist The RingeraKevin O'Connor koji podsjeća da James ima vilu udaljenu pola sata od Staples Centera u kojem igraju obje momčadi iz Los Angelesa te da ima ozbiljne poslovne planove u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne samo da nema jamstva da će James ostati u Clevelandu, nego mislim da u klubu to ni ne očekuju od njega. Mislim da i u Clevelandu i u ligi vjeruju da će LeBron ponovno otići, ovaj put vjerojatno prema zapadnoj obali, u jednu od dvije momčadi iz LA-a. Milim da su mu meta Lakersi", istaknuo je Wojnarowski i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su mu brojni poslovni planovi vezani uz Los Angeles. I kao što sam napisao lani, a i dalje u to vjerujem, iste sekunde kad je osvojio naslov s Clevelandom, osjetio se slobodnim da ponovno ode. Da je opet otišao bez osvojenog naslova, to bi bio strašan udarac. Ali činjenica da se vratio i napravio ono što je morao dala mu je dozvolu da ponovno ode."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo