SENZACIJA U NBA LIGI: / Najbolji centar današnjice zatražio je trade, kreće borba velikana

Image
Foto: AFP

Dugo se spekuliralo o tome, sada se napokon i dogodilo

28.1.2019.
14:08
AFP
VOYO logo

Najbolji centar današnjice Anthony Davis službeno je zatražio transfer iz New Orleans Pelicansa. Vjerovalo se da je njegova želja izboriti doigravanje s Pelicansima i ostati New Orleansu, ali Davis je očito odlučio promijeniti mišljenje.

U protekla dva mjeseca podosta se govorilo o Davisovom statusu. LeBron James čak je javno proklamirao kako bi ga volio vidjeti u dresu Lakersa, a nedugo zatim viđen je i na privanoj večeri s najboljim centrom lige. Golem interes pokazuju i Boston Celticsi koji su spremni odreći se 'svega što vrijedi' ukoliko bi to pomoglo u dovođenju sjajnog igrača Pelicansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer potvrdio

Što se tiče Davisovog ugovora, on teče do ljeta 2020. godine. Ove sezone će zaraditi 25.4 milijuna dolara, za iduću ima garantiranih 27 milijuna, a problematična je treća, posljednja preostala na ugovoru. Naime, za sezonu 2020/21. Davis ima opciju prijevremenog raskida što bi definitivno iskoristio u ljeto 2020. godine.

Rich Paul, igračev menadžer, objasnio Davisovu odluku: "Anthony je želio biti iskren i jasan prema čelnicima kluba kada je riječ o njegovoj budućnosti i to je razlog ovakve odluke što je u najboljem interesu obje strane."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pelicansi sada pred sobom imaju veliki problem, a njegovo riješenje zasad nije poznato. Prijelazni rok završava sedmog veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo