ŠARIĆ SJAJAN U POBJEDI NAD MAGICOM: / Lakersi izgubili i drugu utakmicu za redom, potopio ih Harden

Image
Foto: AFP

Uzbuđenja u NBA-ju ni ove večer nije nedostajalo

21.10.2018.
8:10
AFP
VOYO logo

Nova NBA večer donijela je pregršt zanimljivih susreta, a prvi na rasporedu bio je onaj između Brooklyn Netsa i Indiana Pacersa koji je završio pobjedom gostujuće momčadi 132-112. Najbolji strijelac Pacersa bio je Victor Oladipo s 25 koševa, a svojoj statistici dodao je još sedam skokova i tri asistencije. Naš Bojan Bogdanović upisao je 15 koševa i dva skoka.

New York Knicksi našeg Marija Hezonje poraženi su na gostovanju kod Boston Celticsa 103-101, a hrvatski reprezentativac upisao je samo dva koša i dva skoka u devet minuta provedenih na parketu. Najbolji kod Knicksa bio je Enes Kanter sa 17 koševa i 15 skokova dok se s druge strane istaknuo Jayson Tatum s 24 koša i 16 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić najbolji Hrvat

Najbolju prezentaciju nekog hrvatskog košarkaša ove večeri pružio je Dario Šarić koji je u pobjedu svoje Philadelphije nad Orlando Magicom sa 116-115 ugradio 13 koševa, devet skokova i pet asistencija. Kod Phile najbolji je bio Joel Embiid koji je postigao 32 koša i dodao 10 skokova, a kod Orlanda Nikola Vukčević s triple double učinkom od 27 koševa, 13 skokova i 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggetsi razbili su Phoenix Sunse našeg Dragana Bendera 119-91, a najbolji pojedinac na terenu bio je Nikola Jokić s triple double učinkom od 35 koševa, 12 skokova i 11 asistencija. Bender je upisao samo tri minute na parketu i nije u tom vremenu napravio ništa pamtljivo.

Los Angeles Lakersi izgubili su i drugu utakmicu ove sezone na gostovanju kod Houstona, a nije im pomogao ni LeBron James koji ih je predvodio kao strijelac s 24 koša. Ivica Zubac nije upisao nastup, a kod Houstona je najbolji pojedinac bio James Harden s 36 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Toronto Raptors - Wahington Wizards 117-113

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Miami Heat 113-112

Detroit Pistons - Chicago Bulls 118-116

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks 136-140

San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers 108-121

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo