ŠARIĆ NAKON FANTASTIČNE IZVEDBE: / 'Osjetio sam bi ovo mogla biti moja večer, ovo je bio pravi način'

Image
Foto: Screenshot

Šarić je četvrti put ove sezone bio u startnoj petorci trenera Bretta Browna i svaki put je imao dvoznamenkasti učinak.

8.11.2017.
11:16
Screenshot
VOYO logo

"Osjetio sam da bi ovo mogla biti moja večer", izjavio je Dario Šarić nakon što je sa 25 koševa i 10 skokova bio jedan od najzaslužnijih igrača za pobjedu košarkaša Philadelphije 104-97 na gostovanju kod Utah Jazza, prvu koju su Sixersi ostvarili u Salt Lake Cityju još od siječnja 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noći s utorka na srijedu u igri je proveo 35 minuta, za 25 koševa iz igre pogodio 7 od 13 šuteva, od čega je za tricu gađao 5/9 te pogodio svih šest slobodnih bacanja. Posebno važna bila su ona na 10 sekundi prije kraja utakmice, kad se Utah približila na samo tri koša zaostatka (100-97).

"Dario je vjerojatno bio najkorisniji igrač večeri. Čini mi se da je njegovo samopouzdanje sada naraslo do one razine na kojoj je bilo prošle sezone. Omiljen je u svlačionici, jer je odličan suigrač. Srčan je i doista, doista ima izražen natjecateljski karakter", pohvalio je 23-godišnjeg Šibenčanina trener Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da moram ostati fokusiran cijelu utakmicu, pokušati misliti na ono što mi je trener rekao, držati se dogovorenih akcija i tražiti način kako iz moje pozicije doći do koševa", rekao je Šarić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je lakše kad započneš turneju pobjedom, pogotovo ovdje, gdje nije lako igrati. Ovo je bio pravi način, ovako bismo trebali igrati", rekao je hrvatski reprezentativac čiji učinak ne bi bio dovoljan za trijumf da nije imao odlične suigrače.

Philadelphia je u Salt Lake Cityju ostvarila petu uzastopnu pobjedu, što se Sixersima nije dogodilo gotovo šest godina. Naime, posljednji sličan pozitivan niz dogodio im se od 31. prosinca 2011. do 10. siječna 2012., kad su nanizali šest pobjeda. Bio je to prvi od pet dvoboja koji će u sljedećih deset dana Philadelphia odigrati na turneji po Zapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo