ŠARIĆ MAESTRALNOM PARTIJOM SRUŠIO WARRIORSE: / Babin Jazz pomeo najveće favorite za naslov prvaka

Image
Foto: Profimedia

Bio je pravi "švicarski nožić" koji je Sunsima dao što god im je trebalo. Zabio je tako 16 poena, uhvatio deset skokova, pet puta asistirao te ukrao pet lopti

31.10.2019.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Dario Šarić i njegovi Phoenix Sunsi potvrdili su dobru formu pobjedom 121:110 protiv Golden State Warriorsa, momčadi koja je još do prošle prošle godine žarila i palila ligom, no odlazak Duranta i ozljeda Klaya Thompsona degradirala ih je u prosječnu momčad.

Sunsi su to iskoristili kako bi došli do svoje treće pobjede u četiri utakmice ove sezone, što je ipak start kojem se mnogi uopće nisu nadali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UZNEMIRUJUĆI PRIZORI S NBA PARKETA: /

Brutalan prijelom ruke Stepha Curryja, na njega pao suparni od 118 kila

Image
UZNEMIRUJUĆI PRIZORI S NBA PARKETA: /

Brutalan prijelom ruke Stepha Curryja, na njega pao suparni od 118 kila

Dario Šarić odigrao je odličnu utakmicu, najbolju u ovoj mladoj sezoni. Bio je pravi "švicarski nožić" koji je Sunsima dao što god im je trebalo. Zabio je tako 16 poena, uhvatio deset skokova, pet puta asistirao te ukrao pet lopti. Šariću je pet ukradenih lopti rekord karijere. Pogledajte njegovu maestralnu obranu OVDJE.

Najbolji je kod Sunsa bio Devin Booker s 31 poenom. sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazz preglasan za Clipperse

Bojan Bogdanović i njegov Utah Jazz upisali su pobjedu 110:96 protiv najvećih favorita za naslov NBA prvaka Los Angeles Clippersa za koje nastupa naš Ivica Zubac. Clippersi su nastupili bez svoje glavne zvijezde Kawhija Leonarda, što im je znatno otežalo provod u Salt Lake Cityju.

El Babo je završio utakmicu sa solidnih 14 poena uz četiri skoka i dvije asistencije, dok je Zubac u limitiranoj minutaži zabio osam poena uz osam skokova i dvije blokade. Jazzere su predvodili Mike Conley s 29 poena i Donovan Mitchell s 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Brada se probudio

Kad već pričamo o maestralnim partijama, James Harden nakon slabog starta sezone apsolutno je eksplodirao. Najbradatija NBA zvijezda današnjice u run and gun napucavanju s Wizardsima zabila je 59 poena uz devet asistencija. Pogledajte njegov nastup OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to dovoljno samo za minimalnu pobjedu Houstona 159:158. Bradley Beal na drugoj strani zabio je 46 poena, dok je Russell Westbrook za Houston zabio 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hezonja i njegovi Portland Trail Blazersi svladali su na gostovanju u Oklahomi domaćči Thunder 102:99. Mario je zabio samo dva poena, ali uhvatio je šest skokova. Damian Lillard bio je po običaju prvo ime Blazersa s 23 poena, a pratio ga je u stopu C.J. McCollum s 22 poena.

Od sinoćnjih utakmica valjalo bi izdvojiti dvoboj teškaša istočne konferencije Milwaukee Bucksa i Boston Celticsa. Kelti su slavili rezultatom 116:105 uz jako dobru partiju Kembe Walkera koji je zabio 32 poena. Giannis Antetokounmpo je predvodio Buckse s 22 poena i 14 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA rezultati

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 117:11 Orlando Magic - New York Knicks 95:83 Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolwes 117:95 Boston Celtics - Milwaukee Bucks 116:105 Brooklyn Nets - Indfiana Pacers 108:118 Toronto Raptors - Detroit Pistons 125.113 Washington Wizards - Houston Rockets 158:159 Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 99:102 Utah Jazz - LA Clippers 110:96 Sacramento Kings - Charlotte Hornets 111.118 Goden State Warriors - Phoenix Suns 110:121

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo