NE BOJI SE NIKOGA

ŠARIĆ BLOKIRAO LEBRONA: Nakon što je na sličan način zaustavio Duranta, Šiši se predstavio i godinama dominatnom košarkašu NBA lige

Hrvatski košarkaši reprezentativac Dario Šarić neće se osjećati baš najbolje kada će u glavi ‘premotavati’ film s utakmice teško poraženih Philadelphia 76ersa od Cleveland Cavaliersa, no jedan detalj u njemu moći će mu izmamiti osmijeh na lice.

Prije samo devet dana igrali su 76ersi protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa, također upisali poraz, a Šarić je tada blokadom zaustavio zakucavanje Kevina Duranta, najkorisnijeg igrača finala prošle sezone, najkorisnijeg igrača cijele NBA lige iz 2014. i košarkaša koji će zbog blistave karijera jednog dana završiti u Kuću slavnih.

MAESTRALNI BABO NAPUNIO MREŽICU MAGICA: Nova vrhunska izvedba Bogdanovića, LeBron školovao 76erse

ŠARIĆ MONSTRUOZNO BLOKIRAO DURANTA: Double-double hrvatskog reprezentativca, no pamtit će se samo ovaj potez

Svoje mjesto ondje je odavno rezervirao LeBron James, godinama dominantni košarkaš najjače lige svijeta, ali sada igrač na kojem je Šarić također pokazao dobru obranu u jednom napadum i zaustavio ga u trenucima dok je ovaj jurio na Philadelphijin obruč.

Ovako je to izgledalo:

U konačnici je sve malo vrijedilo Šariću i društvu koji su poraženi 113-91.

Šarić je utakmicu zaključio sa osam poena i deset skokova, blokirani LeBron James s 30 ubačenih koševa, četrnaest uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Povratak na Net.hr