SAPUNICI JE DOŠAO KRAJ: / Menadžer potvrdio gdje će sljedeće sezone igrati hrvatski dragulj

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Sapunica oko hrvatskog košarkaškog dragulja Darija Šarića (22) stigla je do kraja. Šibenčanin je otputovao u Ameriku i u petak će potpisati ugovor s Philadelphia 76ersima.

14.7.2016.
11:21
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Posljednjih su mjeseci trajala nagađanja hoće li Šarić napokon otići u NBA ligu ili će još jednu sezonu ostati u Europi, vjerojatnou dosadašnjem klubu Anadolu Efesu. Da je pričekao još godinu dana s odlaskom u najjaču košarkašku ligu svijeta, bivši igrač Cibone bi izašao će iz okvira definiranih ugovora za novake i u tom bi slučaju imao pravo slobodno pregovarati o iznosu. Mogao bi tada dobiti znatno veću plaću, ali na kraju je ipak presudila sportska ambicija.

Hrvatsku odveo na OI

Šarićev menadžer Miško Ražnatović potvrdio je na Twitteru da je njegov klijent sve dogovorio sa Sixersima, te da će u četvrtak popodne doputovati u Philadelphiju. Američki mediji, pak, javljaju jda je potpisivanje ugovora predviđeno za petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom drafta 2014. godine Šarića je izabrao Orlando Magic koji ga je odmah mijenjao u Philadelphiju. Naš je košarkaš, međutim, odlučio ostati još dvije godine u Europi, točnije u redovima turskog Anadolu Efesa. No, europskoj priči je kraj i Šarića ćemo sljedeće sezone konačno gledati u najjačoj mogućoj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli je vikend Šarić s Bojanom Bogdanovićem predvodio hrvatsku reprezentaciju do senzacionalnog osvajanja kvalifikacijskog turnira u Torinu i plasmana na Olimpijske igre u Rio de Janeiru. U odlučujućoj pobjedi protiv Italije (84-78) ubacio je 18 koševa i dodao 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo