Velika životna drama slavnog Dennisa Rodmana!

Legendarni bivši NBA as Dennis Rodman je ‘vrlo bolestan’, kako navodi Los Angeles Times. Zbog bankrota ne može platiti dugove za alimentaciju svojoj trećoj supruzi zbog čega mu prijeti zatvor, a svemu je kumovao i alkohol.

Peterostruki NBA prvak, član Košarkaške kuće slavnih i jedan od najboljih defenzivaca i skakača lige svih vremena, nije u stanju platiti dugove alimentacije za svoju djecu i bračnu odštetu svojoj bivšoj supruzi, navedeno je u sudskim dokumentima.

Američki mediji pišu kako Rodmanu prijeti zatvorska kazna od 20 dana, iako se u nekim izvještajima spominje i mogućnost boravka iza rešetaka od gotovo dvije godine ukoliko ne podmiri svoje obveze.

“Rodman ima troje djece s dvije različite žene. Izvještaji govore da je dužan 808.935 dolara alimentacije za djecu u dobi od devet i deset godina, koju ima sa trećom suprugom Michelle Rodman, od koje se rastao 2004. godine. Dužan je i dodatnih 51.441 dolar bračne odštete, odnosno odvjetničkih troškova njegove bivše supruge”, izjavila je odvjetnica Rodmanove bivše supruge Michelle.

Unatoč zahtjevima, Rodmanova odvjetnica Linnea Willis tvrdi da je njezin klijent jedva u stanju plaćati svoje životne troškove, a kamoli alimentaciju za svoju djecu.

“Pitate se, kako si može priuštiti odvjetnike? Pa, odvjetnici koji su ga dosada zastupali su radili pro bono”, rekla je Willis.

“Potpuno iskreno govoreći, iako je Dennis vrlo draga osoba, on je alkoholičar. Njegova bolest utječe na mogućnost zaposlenja”, izjavila je Rodmanova financijska savjetnica Peggy Williams.

”Ispitanik Dennis Rodman je bankrotirao i ne može si priuštiti nikakve dodatne naknade. Njegova utrživost je smanjena s obzirom na njegovu dob i bolest”, stoji u podnijetim sudskim dokumentima pročitanima u njegovo ime.

Više o temi: specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Povratak na Net.hr