ROCKETSI U SULUDOM SASTAVU SLAVILI PROTIV LAKERSA: / Hezonjin Portland bolji od Spursa

Image
Foto: Profimedia

Anthony Davis imao je privatnu zabavu ispod koša na kojoj je zabio 32 poena uz 13 skokova, dok je LeBron bio prvi razigravač momčadi u zlatnom i ljubičastom s 15 asistencija

7.2.2020.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Igrati protiv druge najbolje najbolje momčadi NBA lige s niskim krilom koje glumi centra graniči sa zdravom pameti, ali Houston Rocketsi su nekako uspjeli u takvim sastavu slaviti 121:111 protiv LeBrona, Davisa i njihovih Lakersa.

Metar i 96 centimatara visoki P.J.Tucker nastupio je na poziciji centra u avangardnoj postavi Mikea D'Antonija, nije to spriječilo Rocketse da zaigraju atomsku košarku s elikim brojem pokušaja i ubačaja za tri poena. Centar nije ušao ni s klupe. Capella je napustio Houston u razmjeni, a Tyson Chandler presjedio je cijelu utakmicu na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje od svega, Houston je imao samo jedan skok manje od Lakersa, a moglo se predvidjeti u kojem će smjeru ova utakmica ići kad je James Harden oteo loptu McGeeju na podbacivanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKVA JE SITUACIJA S HEZONJOM? /

Izbornik otvoreno o najvećoj enigmi; 'Da bi bio u reprezentaciji treba igrati. Nije bajno'

Image
KAKVA JE SITUACIJA S HEZONJOM? /

Izbornik otvoreno o najvećoj enigmi; 'Da bi bio u reprezentaciji treba igrati. Nije bajno'

Briljirao je Russell Westbrook kojem očito odgovara da mu nitko od suigrača „ne smeta“ u reketu dok napada. Zabio je Brodie 41 poena te uhvatio osam skokova uz pet asistencija. Harden se uz loš postotak šuta (30 posto) zaustavio na 14.

Anthony Davis imao je privatnu zabavu ispod koša na kojoj je zabio 32 poena uz 13 skokova, dok je LeBron bio prvi razigravač momčadi u zlatnom i ljubičastom s 15 asistencija kojima je pridodao 18 poena uz jedno fantastično zakucavanje. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Portlanda, Hezonja skroman

Mario Hezonja i njegov Portland grčevito se bore ne bi li uhvatili ono posljednje mjesto koje vodi u doigravanje ove godine. U sinoćnjoj utakmici na svom su parketu slavili protiv San Antonio Spursa rezultatom 125:117.

Hrvatski košarkaš na terenu je bio malo više od 12 minuta, a utakmicu je završio s dva poena i tri skoka te jednom ukradenom loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Portlanda Damian Lillard je bio najbolji s 26 poena i 10 asistencija, Hassan Whiteside je dodao 17 poena uz čak 23 skoka, dok je Carmelo Anthony zabio 20. Spurse je prdvodio Trey Lyles s 23 poena i 10 skokova. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Bender prikovan za klupu

U ostalim utakmicama večeri Milwaukee je nastavio gaziti ka najboljem omjeru NBA lige. Sa 112:101 potopili su Bucksi kod kuće Philadelphiju, a dominirao je Giannis s 36 poena i 20 skokova, dok je Tobias Harris za Philu zabio 25 poena. Dragan bender još je jedan susret Bucksa odgledao s klupe. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tek se osmi put ove sezone radovala publika u Madison Square Gardenu. New York Knicksi slavili su protiv Orlando Magica 105:103. Kao i obično, Julius Randle je predvodio Knickse s 22 poena i osam skokova.

New Orleans Pelicansi nakon dva poraza stigli su na pobjedničke staze. Zion, Ingram i ekipa slavili su protiv Chicago Bullsa. Zion je ubacio 21 poen uz postotak šuta od 81 posto. Nije teško zaključiti što je prvi izbor drafta radio cijelu utakmicu. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA Rezultati, 6.2.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets 111:121

New York Knicks – Orlando Magic 105:103

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bulls – New Orleans Pelicans 119:125

Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers 112:101

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs 125:117

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo