Repeša poludio: 'Jesu li gazde već podijelile karte?'

U susretu 19. kola regionalne ABA lige Cibona je na svom parketu poražena od beogradskog Partizana, ali tek nakon velike drame i produžetka. Bilo je 83:77 za srbijanski sastav.

25.2.2012.
19:34
VOYO logo

Vukovi su u vrlo izjednačenoj utakmici na kraju ipak upisali poraz iako su imali posljednji napad u regularnom dijelu utakmice za pobjedu. Partizan je dobio prvu četvrtinu (18:13), Cibona drugu (19:13), pa Partizan opet treću (23:20), da bi se u posljednju minutu utakmice ušlo s minimalnom prednošću Cibone (68:67).

Tada je beogradski sastav imao čak tri napada zahvaljujući napadačkim skokovima i odbijanju lopte u aut od Ciboninih igrača. Na kraju je čudnom sudačkom odlukom Milan Mačvan dobio priliku s crte slobodnih bacanja dovesti svoju momčad u prednost, ali je promašio prvo, a pogodio drugo za izjednačenje 17 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El-Amin Khalid preuzeo je posljednji napad na sebe, dobro izvrtio svog čuvara, ali je iz vrlo teškog šuta pogodio prvi obruč i utakmica je otišla u produžetak.

Tamo je na parketu postojala samo jedna momčad, što zbog neiskustva i pogrešaka Cibone, što zbog nekih kontroverznih sudačkih odluka. Beograđani su u dodanih pet minuta ubacili 15, a Cibona samo devet poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam publici koja nas je nosila, gostima koji su zasluženo pobijedili i vama novinarima koji ste opstali u ovoj balkanskoj krčmi. Ovakvo suđenje daje mi za pravo da se upitam jesam li pogriješio vrativši se na ove prostore", rekao je Jasko nakon utakmice te nastavio:

"Ne znam jesu li 'gazde' već podijelile karte, no ako jesu, to mi zaista ne treba u 51. godini. Volio bih vidjeti ovakvo suđenje nama u Beogradu", rekao je Repeša ne želeći objasniti tko su gazde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo utakmicu svojim glupostima. Ako mislimo pobjeđivati, moramo to raditi u napadačkom skoku, a to nije bio slučaj. No, pokazali smo i da imamo volju nešto napraviti za ovaj klub", zaključio je Repeša.

Ovom pobjedom Partizan je učvrstio mjesto među prve četiri momčadi koje nakon 26 odigranih kola idu na završni turnir, dok je ta kombinacija sada za Cibonu slabo izgledna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona - Partizan 77:83 (produžetak)

Redoslijed: 1. Maccabi Tel-Aviv 18-1 2. Cedevita 15-4 3. Partizan 15-6 4. Budućnost 13-6 ... 6. Cibona 11-10 ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo