'Zaista nam je žao! Oni su bili naš najbolji igrač'

'Litva je odigrala fenomenalnu utakmicu, možemo im samo čestitati. Izgledali su kao da imaju puno više energije od nas', poručio je hrvatski košarkaš Damjan Rudež nakon poraza od Litve (62:77).

20.9.2013.
20:06
VOYO logo

"Medalja je u pitanju, moramo naći snagu i osvojiti bronačnu medalju", zaključio je Rudež, dok se Bojan Bogdanović nadovezao:

"Nije bio naš dan, prvenstveno u obrani. Dozvolili smo od starta Litvancima previše otvorenih šuteva, nismo igrali obranu kao u posljednjih osam utakmica i oni zasluženo idu u finale. Hvala navijačima, oni su bili daleko naš najbolji igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično je rezonirao i izbornik Jasmin Repeša.

"Pobijedila je bolja momčad, svježija od nas, fizička i atletska bolja. To je bilo presudno. Dečki su dali sve od sebe, ali nestalo je snage...Radili smo velike pogreške u obrani, nismo pogodili ništa u napadu i izgubili smo samopouzdanje. Zaista mi je žao", govorio je Repeša i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je da imamo dan odmora da se oporavimo, da bi bili spremni. Očito smo se nakon četvrtfinala mentalno potrošili, kad smo prošli to četvrtfinale i osigurali SP. Svejedno, ovaj poraz nema pravo izbrisati pobjede i vrlo dobar dojam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo