RAZOČARANI ŠARIĆ POLUDIO I ODJURIO U SVLAČIONICU: / 'Čemu to pitanje?! Ma neću više razgovarati'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Hrvatski košarkaški bili su jako razočarani i tužni nakon sinoćnjeg debakla od Rusije u Istanbulu u sklopu osmine finala EuroBasketa.

11.9.2017.
9:03
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tužna lica, nervoza i spuštene glave nakon poraza od Rusije 101-78, prilikom odlaska s parketa u svlačionicu, rekli su - sve! Naši košarkaši nisu bili raspoloženi za priču. Ramljak, Krušlin i društvo samo su prošli pokraj novinara u mix zoni. Posebno je ostala primjećena reakcija centra Darka Planinića koji je poželio udariti šakom u pano, ali je ipak udario sam sebe. Nije htio javno pred novinarima pokazivati nervozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČITAVA HRVATSKA GORI NAKON PORAZA: ‘Sramota, ovo je sramota. Hoćete li spavati mirno?!’

Babo bio razočaran pristupom momčadi

Bojan Bogdanović bio je razočaran pristupom momčadi, a ljut i tužan bio je i Dario Šarić. Imao je 13 poena uz šut 3/14. Bila je to njegova jedna od najlošijih partija u dresu hrvatske reprezentacije. I to u susretu u kojem se puno očekivalo od njega.

O OVOME SE PRIČALO NAKON UTAKMICE: Pogledajte kako je Hrvatska primila koš u zadnjoj sekundi poluvremena

"Nemam komentara, očito nemamo tu kvalitetu. Stvorila se priča kako mi nešto možemo, a mi očito ništa ne možemo", rekao je slomljeni Šarić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očigledno je da se niti jedan igrač nije razigrao osim Bojana, Bojan uvijek igra dobro, a očito niti jedan drugi igrač nije uhvatio formu. Da nam se barem ovo dogodilo u grupi, ali dogodilo se ovdje i opet idemo kući u osmini finala. Kad dođe ta playoff utakmica, kad se lomi, mi uvijek podbacimo".

PETROVIĆ NAKON POTOPA U ISTANBULU: ‘Ostajem li na klupi? Ne znam, kakva god odluka bila, nema problema’

Šarićevih crnih petnaest minuta bez skoka

Šariću se nije svidjelo jedno pitanje novinara o petnaest minuta bez skoka u susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je*iga, ne znam što da kažem na to, ne znam uopće čemu to pitanje. Da smo bar to doživjeli u skupini. Ja sam dao sve od sebe, borio sam se i nekad se lopta jednostavno odbije, nekad se ne odbije. Nije prvi put da nam se to dogodilo. Jednostavno nemamo tu kvalitetu, stvorila se neka priča da mi možemo, što očito nije istina. Što je meni bilo?! Nije mi bilo ništa", izjavio je Šarić.

Na komentar novinara kako mu se to dogodilo protiv Srbije u Riju, Šarić je izgubio živce, rekao: "Neću više razgovarati" i odjurio u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo