RAPTORSI 11. PUTA ZA REDOM POBIJEDILI INDIANU U TORONTU: / Bogdanović briljirao i u porazu

Image
Foto: AFP

Toronto Raptorsi po jedanaesti put zaredom svladali su Indianu na svom terenu

7.1.2019.
8:30
AFP
VOYO logo

Indiana nije pobijedila u Kanadi od ožujka 2013. godine, a ni ovoga puta nisu iskoristili priliku kada su Raptorsi odlučili odmoriti Kawhija Leonarda koji je večer ranije vodio momčad do slavlja protiv Milwaukee Bucksa. Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač Pacersa s 21 poenom, a dodao je devet skokova, tri asistencije i dvije osvojene lopte.

Wizardsi su slavili na gostovanju kod Oklahome, a nevjerojatno zvuči podatak kako momčad Washingtona nije slavila protiv Thundera u njihovoj dvorani još od vremena kada je klub prebivao u Seattleu. Russell Westbrook nastavio je seriju triple-doublova, upisao je 22 poena, 15 skokova i 13 asistencija, ali imao je čak osam izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippersi bez većih su problema odradili posao protiv Orlanda, no priča večeri ipak je bila sjajna partija centra Magica, Nikole Vučevića koji je završio sa 16 poena, čak 24 skoka te osam asistencija. Ipak, ostao je bez prave podrške suigrača pa njegov učinak nije bio dovoljan za pobjedu.

Svi rezultati:

Chicago-Brooklyn 100:117 Minnesota-LA Lakers 108:86 LA Clippers-Orlando 106:96 Atlanta-Miami 106:82 Oklahoma City-Washington 98:116 Toronto-Indiana 121:105 Phoenix-Charlotte 113:119

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo