RAĐA SE PRISJETIO JEDNE PONUDE I KAKO JU JE MAJCI PRIOPĆIO: / 'Stara je očito bila u šoku'

Image
Foto: PIXSELL

'Kad mi je rekao svotu kao da mi je rekao dobar dan. Je*alo se meni za pare...'

14.12.2018.
14:25
PIXSELL
VOYO logo

Dino Rađa, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena i danas predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku, prisjetio se još jednog trenutka iz igračkih dana te ga putem Facebooka podijelio sa svojim pratiteljima.

Uz spremnost odazivanju u dres reprezentacije i spremnost nastupa za nju i s ozljedom te tuzi zbog propuštanja akcija, Rađa se prisjetio i jednog razgovora s menadžerom, potom i majkom o ponudi kluba koju je dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sjediš li...?'

'Reci, pitam ga. Kaže on meni - sjediš li? U govornici sam, gdje ću sjest? Sjedni na pod. Kad mi je rekao svotu kao da mi je rekao dobar dan. Je*alo se meni za pare bez obzira koliko vam to bilo nevjerojatno. Nisam trepnuo okom niti mi je srce zalupalo. Meni je bilo važno igrat i dobit utakmicu, a o novcu nikad nisam mislio. Onda san zvao doma i rekao staroj za ugovor u dolarima, a ona pita koliko je to para. Ja joj preveden u njemačke marke jer je sve onda bilo u njima, a ona opet. Koliko je to para? Ja opet prevedem u dinare. Na to će ona da koliko je to para. Onda sam joj izračunao da bi trebala raditi 700 godina sa svojim primanjima i ne popiti čašu vode nego ih spremati sa strane. I na kraju ponovo pita ona mene. A koliko je to para? Stara je bila u šoku, očito', otkrio je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još napisao pročitajte na linku iznad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo