Pukla zvijezda New Yorka: 'Ovo je sr***!'

Košarkaš NBA momčadi New York Knicks Carmelo Anthony izrazio je nezadovoljstvo trenutnom igrom kluba, svojim statusom, ali i svojim suigračima te situaciju u klubu opisao kao "sranje".

13.3.2012.
19:04
VOYO logo

Zvijezda Knicksa je bila toliko isfrustrirana po završteku treće četvrtine utakmice protiv Chicago Bullsa (poraz 104:99), igrane u noći s ponedjeljka na utorak, da je za vrijeme pauze između četvrtina sjela sa strane i nije gledala ni slušala što trener Mike D'Antoni ima za reći uoči posljednje dionice. Anthony je nakon utakmice svoj potez pravdao činjenicom da je izvađen iz igre i da nije započinjao posljednju četvrtinu, pa samim time nije morao niti čuti što trener ima za reći. Međutim, priznao je da je jako nezadovoljan trenutnim stanjem.

"Trenutno je sranje. Teško je ostati koncentriran kada momčad gubi na ovaj način (Chicago imao 18 skokova više od Knicksa). Ne mogu sve sam napraviti", komentirao je Anthony koji je čak jedan, po njemu sebičan, potez suigrača Landyja Fieldsa popratio sarkastičnim pljeskom jer mu ovaj nije dodao loptu. Osim Anthonyja, ni Amare Stoudemire nije presretan u klubu što bi se moglo pokazati ključnim ukoliko New York, koji trenutno drži devetu poziciju Istoka s identičnim omjerom pobjeda i poraza kao i Milwaukee, ne izbori doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo