PRVOTRAVANJSKA ŠALA: / Ovo je prava istina o skandiranju Hrvata u Podgorici 'Ovo je Srbija'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Osim crnogorskih, na šalu su nasjeli i neki srpski i hrvatski mediji

2.4.2018.
14:06
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Gotovo svi crnogorski i mediji u regiji nasjeli su na prvotravanjsku šalu jedne podgoričke radio stanice koja je u nedjelju objavila navodnu snimku navijača zagrebačkog košarkaškog kluba Cedevita kako uoči utakmice sa domaćom Budućnosti, ulicama glavnog grada Crne Gore skandiraju "Ovo je Srbija“.

NAVIJAČI S HRVATSKOM ZASTAVOM SKANDIRALI USRED PODGORICE: ‘Ovo je Srbija!’

Podgorička radio stanica DRS u ponedjeljak se zahvalila glumcima u videu koji su objavili i podsjetila kolege "da se informacije koje se prenose moraju dobro provjeriti prije objavljivanja“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim crnogorskih, na šalu su nasjeli i neki srpski i hrvatski mediji. Inspiraciju za ovu salu podgorička radio stanica pronašla je u incidentu Zagrebu prošlog tjedna kada su, uoči druge utakmice polufinala regionalne ABA lige, navijači crnogorskog tima skandirali "ovo je Srbija“ te bili privedeni od strane policije. Tada je jedanaest navijača crnogorskog tima zadržano u pritvoru dok je nekoliko desetina njih prekršajno kažnjeno. U sportskom obračunu košarkaških ekipa bolje je prošla Budućnost koja se pobjedom nad Cedevitom plasirala u finale regionalnog takmičenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo