PRVACI UNIŠTILI BOSTON: / Loša vijest za Celticse je da LeBron i Cavsi mogu i bolje

Image
Foto: AFP, ELSA
18.5.2017.
8:09
AFP, ELSA
VOYO logo

Dug odmor imali su aktualni prvaci nakon što su bez izgubljene utakmice prošli (nakon jednako uvjerljivo odrađenog prvog kruga protiv Indiane) ispit polufinala Istoka koji su pred njih stavili košarkaši Toronta. S druge strane čekala ih je omjerom, ne i kvalitetom, najbolja momčad osnovnog dijela lige umorna nakon sedam dvoboja protiv Washington Wizardsa u prošlom krugu.

Osjetio se umor, ali prije svega razlika u kvaliteti koja je definitivno na strani Cavsa. Dodatna loša vijest za Celticse svakako je i ona da LeBron James i društvo mogu pružiti bolju partiju od ove koju su odigrali u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična obrana prvaka svela je Boston na 35,6 posto šuta u prvom poluvremenu i svega 2-16 za tri poena, a poigravao se s njima James koji je već u prvoj četvrtini ubacio 15 poena (šut 7-8) i izluđivao Kellyja Olynyka, junaka kluba iz Bostona u sedmoj utakmici prošlog kruga. Do kraja je ponajbolji košarkaš današnjice sakupio 38 koševa uz devet skokova i sedam asistencija, lijepu pomoć imao u Kevinu Loveu koji je ubacio rekord karijere u utakmicama doigravanja (32) i kontrolirao reket (12 skokova), ali i Tristanu Thompsonu koji je pogodio svih sedam pokušaja iz igre za učinak od 20 poena i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Bostona Isaiah Thomas susret je otvorio s 2-10 iz igre, prvu tricu ubacio na kraju poluvremena i ostao na 17 poena (uz deset asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo