PRVACI PRED ELIMINACIJOM: / Rekordno dobra sezona za Curryja i društvo mogla bi uskoro završiti

Image
Foto: AFP, RONALD MARTINEZ
25.5.2016.
8:24
AFP, RONALD MARTINEZ
VOYO logo

Sastav Oklahoma City Thundera slavio je i u četvrtoj utakmici konferencijskog finala Zapada i stigao do 3-1 protiv Warriorsa koji niti u noći na srijedu nisu znali kako zaustaviti raspoloženog domaćina. U konačnih 118:94 Russell Westbrook je ugradio svoj devetnaesti ovosezonski triple-double učinak od 36 poena i po jedanaest skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoložena petorka

Već na poluvremenu utakmice bilo je 72:53 za Thunder, a takvim je napadačkim učinkom na polovici ogleda sastav iz Oklahoma Cityja izjednačio klupski rekord utakmica u doigravanju. S druge strane Warriorsima se dogodilo da po prvi puta od 1972. godine dva susreta uzastopce u drugom dijelu sezone upisuju poraze veće od 20 koševa razlike (u prošloj utakmici bilo je 133:105 za OKC).

Image
LUDA NOĆ U OKLAHOMI: /

Curry i društvo teško da se mogu sjetiti ovakvog potopa

Image
LUDA NOĆ U OKLAHOMI: /

Curry i društvo teško da se mogu sjetiti ovakvog potopa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomogli su takav rasplet utakmice Westbrooku ispisati Kevin Durant (26 poena, jedanaest skokova), odnosno Serge Ibaka (sedam skokova) i Andre Roberson (dvanaest uhvaćenih, pet osvojenih lopti) koji su ubacili po 17 koševa svaki. I posljednji član petorke centar Steven Adams bio je dvoznamenkast po poenima (11), a imao je i sedam uhvaćenih lopti.

Loša večer Curryja

U redovima poraženih prvaka jedini je na visini zadatka bio Klay Thompson s 26 poena, dok je Stephen Curry odigrao tako da su novinari nakon utakmice pitali trenera Warriorsa Stevea Kerra je li njegov najbolji igrač ozlijeđen. Pogodio je tek dvije od deset pokušanih trica i imao ukupno 6-20 iz igre za 19 koševa i šest izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, pred braniteljima naslova prvaka težak je posao nadoknađivanja omjera 1:3. Prvu priliku za to imat će pred svojom publikom u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Zapad

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors 118:94

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Oklahoma City vodi u seriji 3:1)

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo