PRIJETNJA KOJA VISI U ZRAKU: / Mario Hezonja igra božićnu utakmicu i (ne) strahuje od udarca u ja*a

Image
Foto: AFP

Niti New York niti Knicksi nisu prava adresa za bojažljive

25.12.2018.
9:51
AFP
VOYO logo

Samo jednu pobjedu u posljednjih deset izlazaka na parkete upisala je košarkaška momčad New York Knicks čiji je član i hrvatski igrač Mario Hezonja. Božić im je radni, igrat će utakmicu u svom Madison Square Garednu i to protiv vodeće momčadi Central divizije NBA lige Milwaukee Bucksa.

Posljednji put ove su se dvije momčadi sučelile prvog dana prosinca u trileru koji je otišao na stranu Knicksa čija je 136-134 pobjeda stigla u produžetku utakmice. Hezonja statistički nije bio impresivan, ubacio je tek dva poena, ali ta dva stigla su brutalnim zakucavanjem preko jednog od najboljih košarkaša današnjice Grka Giannisa Antetokounmpa koji je, pak, taj ogled završio sa 33 poena, 19 skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez straha

A to zakucavanje Hezonja je dodatno začinio prekoračivši suparnika koji je bio na parketu. Jasna je bila Hezonjina poruka, a još jasnije Antetokounmpove riječi nakon ogleda:

"Sljedeći put udarit ću ga u ja*a."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika se nudi u popodnevnim satima, no Hezonja kaže da nema straha.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

NEW YORK, NY - NOVEMBER 05: Mario Hezonja #8 of the New York Knicks steals the ball from Jabari Parker #2 of the Chicago Bulls at Madison Square Garden on November5, 2018 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement Elsa/Getty Images/AFP

"Bez podcjenjivanja, ali ako osjećate strah onda ovo nije mjesto za vas. New York nije mjesto za vas, nije to niti ova momčad", prenosi The Sun ove Hezonjine riječi, kao i one u kojima on hrabri navijače porukom da je ovaj tim na pravome putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo u ono što radimo", poručuje hrvatski košarkaš uz tvrdnju da se uočene pogreške, bilo one u obrani ili one u napadu, ispravljaju već na sljedećem treningu.

Put u London

Polovicom sljedećeg mjeseca Knicksi će i prema Londonu gdje će igrati protiv Washington Wizardsa u tamošnjoj O2 Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bismo trebali imati više utakmica u Europi, posebice u Londonu. Jednom sam ondje igrao i jako mi se svidjeli, bit će to nešto posebnoga. Bit ćemo ondje četiri ili pet dana, želim pogledati Chelseajevu utakmicu, no ako će igrati Arsenal bit ću njihov navijač. Ne pričamo u svlačionici još o londonskoj utakmici, ali Frank Ntilikina i ja ćemo u svakom slučaju objasniti momčadi neke stvari. Trebali bi biti uzbuđeni što će vidjeti London, tamošnju kulturu, nešto novoga. Nažalost, neki od ovih igrača nikad nisu bili u Europi pa će za njih to biti sjajno iskustvo."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo