PREDIVAN POTEZ NAVIJAČA HAJDUKA: / Uredili zapušteni spomenik Draženu blizu mjesta njegove pogibije

Image
Foto: Facebook/DPH München

Društvo prijatelja Hajduka iz Münchena posjetilo je prošli vikend njemački gradić Denkendorf, mjesto u kojem je 7. lipnja 1993. godine poginuo legendarni hrvatski košarkaš Dražen Petrović.

16.10.2017.
22:35
Facebook/DPH München
VOYO logo

Nedaleko od mjesta prometne nesreće na autocesti A9, dvadesetak kilometara od Ingolstadta, nalazi se spomen-obilježje jednom od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena. Križ s Draženovom slikom i spomen-ploča na hrvatskom i njemačkom jeziku koju su postavili tamošnji Hrvati bili su zapušteni i zarasli travom.

NA DANAŠNJI DAN DRAŽEN JE ODIGRAO NEPONOVLJIVU UTAKMICU: Prije 32 godine nikad prežaljeni košarkaš ubacio je 112 poena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Godine prolaze, trag tvoj ostaje'

Članovi DPH-a München, koji su ovo mjesto posjetili povodom skorašnjeg Draženovog rođendana (22. listopada), uredili su teren te položili vijenac i upalili svijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godine prolaze, trag tvoj ostaje, ostaje duboko urezan u košarkaške knjige, ostaje u našim srcima. Rano si otišao od nas, prerano, ali tvoje ime ostaje zapisano za sva vremena. Danas dok smo stajali pred križom tvojim, u ušima je odzvanjao zvuk lopte u praznoj dvorani, odzvanjao je zvuk paranja mreže. Mozart i dalje svira! Gore si, ali i dalje sviraš svoju najljepšu pjesmu koja traje i nikad neće stati sve dok je nas, kapetane! Sretan ti rođendan", napisali su članovi DPH-a na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo