PRAVA SRAMOTA: / Trener namjerno sabotira hrvatsku zvijezdu!

Mario Hezonja je nedavno opet izjavio kako smatra da bi trebao biti prvi izbor na NBA Draftu ove godine, a njegov trener u Barceloni Xavi Pascual čini sve da on to - ne bude.

27.3.2015.
8:35
VOYO logo

Barcelona je gostovala u Euroligi u Kaunasu kod Žalgirisa, a na utakmicu zbog Marija su stigli skauti iz čak 10 NBA momčadi. Svi su željeli izbliza vidjeti talentiranog Hrvata, a Barcelonin trener ga je namjerno izostavio iz momčadi.

Prema pisanju španjolskih medija, Pascualu i Barceloni se nisu nimalo svidjele Hezonjine izjave o odlasku u SAD, koje je dao u intervjuu bez klupskog odobrenja, a pokušavaju i zaustaviti njegov odlazak 'preko bare'. Tako se špekulira da namjerno mu neće dati minutažu u finišu sezone. Naravno, tako suludim potezom samo će naljutili mladog Dubrovčanina, koji je u Litvi trebao pokazati svoj talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skauti su isto ostali razočarani, Hezonju su došli gledati akreditirani emisari Pelicansa, Kingsa, Pacersa, Hawksa, Spursa, Grizzliesa i Netsa, a stigao je osobno i generalni menadžer Lakersa Mitch Kupchak. No, Barcelonin trener je odlučio pokazati svima tko je 'gazda'...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo