POZNATI NBA PRGAVAC IZRAZIO ZABRINUTOST ZBOG BOGDANOVIĆEVE NOVE MOMČADI: / 'Oni su opasni, čovječe'

Image
Foto: Profimedia

Beverly će zajedno s Ivicom Zupcem voditi bitke s Jazzerima na Zapadu sljedeće sezone. Bogdanoviću i društvu nedavno se priključio i veteran Jeff Green

3.7.2019.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Salt Lake City mogao bi ove sezone biti grad u koji će NBA momčadi iči s grčem na licu. Utah Jazz se pojačala vrlo dobrim igračima i spremni su za borbu za sam vrh Zapadne konferencije.

Bojan Bogdanović jedan je od tih igrača. Babo je jedan od najboljih šutera NBA lige i bit će sjajan dodatak ionako odličnoj momčadi Jazza. Uz njega je ovog ljeta sletio i odlični, ali ne toliko razvikani All-Star razigravač Mike Conley: U kombinaciji sa sjajnim Donovanom Mitchellom i najbojim obrambenim igračem lige Rudyjem Gobertom bit će ova momčad ubojita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su opasni"

Snagu Utah Jazza prokomentirao je i jedan od najboljih obrambenih igrača lige, poznati prgavac Patrick Beverly koji je za ESPN rekao:

"Utah je opasna momčad. Imaju stvarno jaku klupu, imali su i prije nego su dobili ova pojačanja. Sviđa mi se", rekao je Beverly za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beverly će zajedno s Ivicom Zupcem voditi bitke s Jazzerima na Zapadu sljedeće sezone. Bogdanoviću i društvu nedavno se priključio i veteran Jeff Green koji još uvijek može pružiti dobre minute s klupe, no napustio ih je Derrick Favors koji je s Gobertom u paru radio dar-mar pod obručem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo