PONOVNO SJAJNA UTAKMICA BOGDANOVIĆA: / Šarić i Minnesota potpuno razbijeni, Zubac još jednom oduševio

Image
Foto: AFP

Butler stigao do slatke pobjede na Sixersima, Zubac sedam poena u osam minuta

16.1.2019.
8:17
AFP
VOYO logo

Sinoćnji NBA okršaji donijeli su visoke pobjede i sukladno tome, visoke poraze. Najviše je to osjetila Minnesota koja je s povratkom Darija Šarića na parket kluba doživjela težak poraz od Sixersa. Jimmy Butler sigurno je uživao u demoliranju kluba kojeg je napustio uz svojevrstan štrajk prije nešto više od dva mjeseca. Šarić je na parketu proveo 23 minute, upisao je 11 poena, pet skokova i dvije asistencije.

Nakon dvoboja Šarić se obratio novinarima: "Bilo je zaista čudno. Prvi put sam u ovu dvoranu ušao kroz gostujuću svlačionicu, sve se činilo toliko poznatim, a opet različito. Moji odnosi s ljudima u Philadelphiji bili su odlični, ovdje sam ostavio prijatelje, suigrače, to je jedna strana priče, a s druge strane ovaj grad je bio moj prvi američki dom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacersi su se također vrlo lako obračunali sa Sunsima, a Bojan Bogdanović podijelio je titulu prvog strijelca utakmice sa suigračem Tyrekom Evansom, obojica su postigla po 20 poena. Dragan Bender je na drugoj strani odigrao pet minuta i promašio jedini šut koji je uputio.

Prvaci pokazali tko je gazda

Golden State je pokazao tko je gazda na Zapadu uvjerljivom pobjedom nad Denverom. Steph Curry i Klay Thompson ubacili su po 31 poen, Kevin Durant je pridodao 27. Prvaci su na putu do lake pobjede postavili novi rekord lige s 51 poenom u prvoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su upisali poraz protiv najslabije momčadi lige (Clevelanda), Lakersi su stigli do pobjede protiv Chicago Bullsa, druge najslabije momčadi lige. Pobjedničku momčad predvodio je Lonzo Ball s 19 poena, osam skokova i šest asistencija, Kyle Kuzma pridodao je 16 i 12 skokova. Ivica Zubac na terenu je proveo osam minuta, upisao je sedam poena.

Hawksi su ubacili 142 poena u pobjedi nad Oklahomom, John Collins postigao je 24 poena, a double-double upisali su Trae Young (24p, 11as) i Alex Len (24p, 11sk), Russ Westbrook je s 31 poenom i 11 asistencija predvodio Thunder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rezultati:

Minnesota-Philadelphia 107:149 Indiana-Phoenix 131:97 Atlanta-Oklahoma City 142:126 Milwaukee-Miami 124:86 Denver-Golden State 111:142 LA Lakers-Chicago 107:100

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo