POBJEDA MAGICA, PORAZ NETSA: / Nastavljena je noćna mora hrvatskog šutera

Image
Foto: AFP, SCOTT HALLERAN

Dvojica su hrvatskih košarkaških reprezentativaca izašli na parkete u utakmicama NBA lige igranima u noći sa utorka na srijedu.

24.2.2016.
8:27
AFP, SCOTT HALLERAN
VOYO logo

U četvrtoj pobjedi Magica u posljednjih šest utakmica prednjačio je ponovno Nikola Vučević, centar čija je karijera započela baš u redovima 76ersa. Ubacio je 35 poena i imao devet skokova, dok je Hezonja u nešto manje od jedanaest minuta sudjelovanja ostvario učinak od pet koševa (trica 1-1, dvica 1-1) i jedne osvojene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović niže promašaje

Pobjeda Netsa kod Trail Blazersa nije se niti očekivala, a posebice ne uz ovako sjajnu formu Damiana Lillarda. Postao je šuter trenutačno sedme momčadi Zapadne konferencije prvi igrač Portlanda koji je u pet utakmica u nizu ubacio barem 30 poena još od Geoffa Petrieja iz sezone 1970/71 i prvi uopće u cijeloj ligi koji je to napravio u ovoj sezoni. Netsima je ubacio 34.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je ponovno imao večer za zaborav u 22 odigrane minute. Tek jedan ubačaj iz sedam pokušaja uz dva pogođena slobodna bacanja i četiri asistencije sve je što je napravio u napadačkom dijelu igre. Pet koševa Trail Blazersima stigli su nakon samo tri u utakmici protiv Charlotte, a kombinirano je u njima hrvatski šuter promašivao 2-16. Jedini ubačaji s posljednja dva ogleda stigli su iza crte za tri poena pri čemu je gađao ukupno 2-10.

Triple-double Walla

John Wall je u Verizon centru predvodio domaće Washington Wizardse do 109-89 pobjede protiv New Orleans Pelicansa triple-double učinkom od 16 koševa, 12 skokova i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers - Orlando Magic 115-124

Washington Wizards - New Orleans Pelicans 109-89

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggets - Sacramento Kings 110-114

Utah Jazz - Houston Rockets 117-114 (produžetak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers - Brooklyn Nets 112-104

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo