'Plaću treba i zaraditi, a oni je nisu zaradili!'

'Moj je prijedlog i da se zahvalimo našim velikim zvijezdama, zbog čijih igara više nemamo ni sponzora.

28.3.2012.
19:23
VOYO logo

Dok su Mravi bili na tihoj misi u svojoj svlačionici, jedan je gospodin za poluvremena Zagreba i Splita u kladionici na Kajzerici bio poprilično šokiran.

Uporno je pokušavao uvjeriti službenicu kladionice da imaju pogrešku na teletekstu i da rezultat nakon prvih 20 minuta u Trnskom ne može biti ispisanih 29:69. No, bila je to istina. Tužna istina KK Zagreb, hrvatskog prvaka koji se za samo pola sezone srozao s euroligaša na razinu kluba očajnika. Unatoč svemu, trener Vlado Androić nije htio dati ostavku iz financijskih razloga. Jer ako on izlazi iz ugovora, onda će dobiti puno manje nego ako je klub taj koji raskida ugovor. A prvih 20 minuta njegova je momčad bila tako nemoćna, i tako nadigrana od momčadi nižeg kvalitativnog ranga da je to bila situacija za smjenu trenera u poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvario se moj najveći strah, a to je da ćemo ostati bez jedinog centra Kasuna, a problem je i u tome što igrači mjesecima ne dobivaju plaću", kazao je kapetan Kruno Simon svjestan da je napravio pogrešku što nije otišao u Unicaju, čak i samo do kraja sezone. Šokiran rezultatom utakmice bio je i predsjednik Davor Jelavić kojeg je vijest zatekla na službenom putu u Amsterdamu. "Zamolio sam direktora kluba da konzultira članove upravnog i izvršnog odbora i da im prenese moje mišljenje, a to znači da bismo od utorka trebali imati novog trenera i novog sportskog direktora. Iako su do jučer imali naše puno povjerenje, Vlado Androić i Hrvoje Ciketić to više ne mogu voditi. Za nas je Prvenstvo Hrvatske završilo, zapravo neka ga dovrše mladi igrači. Katarzu su doživjeli Zadar i Split pa može i Zagreb", izjavio je Jelavić i poslao poruku i igračima, posebice onim skupima. "Moj je prijedlog i da se zahvalimo našim velikim zvijezdama, zbog čijih igara više nemamo ni sponzora. Ne mogu oni od nas tražiti da platimo ono što smo se dogovorili ako nisu postigli ni minimalan rezultat koji smo planirali. Plaću treba i zaraditi, a oni je nisu zaradili!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo