ACO PETROVIĆ NAMUČIO AMERIKANCE PA GA SUCI POSLALI NA TRIBINE: / SAD izbacio Brazil sa Svjetskog prvenstva

Image
Foto: Profimedia

Brazilci su u trećoj četvrtini počeli padati, gubili su puno lopti što je otvorilo Amerikancima priliku da iskoriste svoje najjače oružje, a to je kontranapad

9.9.2019.
16:31
Profimedia
VOYO logo

Aco Petrović i njegov Brazil nisu uspjeli. U odlučujućem susretu druge faze Svjetskog prvenstva protiv glavnih favorita natjecanja Sjedinjenih Američkih Država ubilježili su poraz 89:73.

Brazilci su dobro namučili Amerikance, bar u prvom dijelu. Sjajno je šuterski raspoložen bio Vitor Benite koji je trpao trice kao da sutra ne postoji, na što je američki izbornik Gregg Popovich imao nekoliko netipičnih za njega izlijeva bijesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NASTUPA NA SVJETSKOM PRVENSTVU: /

Srpski košarkaš doživio veliku tragediju uoči utakmice s Argentinom

Image
NASTUPA NA SVJETSKOM PRVENSTVU: /

Srpski košarkaš doživio veliku tragediju uoči utakmice s Argentinom

No nije bio ni blizu Ace Petrovića koji je u vrlo kratkom roku zaradio dvije tehničke i bio primoran svojim pomoćnicima ostaviti kormilo reprezentacije. Prvu je dobio već u šestoj minuti, dok je drugu dobio nakon tri minute druge četvrtine.

Isključenje i pad u igri

Petrović je eksplodirao i uletio na teren te se počeo derati na suce i sve oko sebe. Na koncu su ga njegovi igrači nekako izveli s terena i usmjerili prema izlazu, a on je s ruba terena još kratko nešto dobacivao pa se na koncu udaljio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci su u trećoj četvrtini počeli padati, gubili su puno lopti što je otvorilo Amerikancima priliku da iskoriste svoje najjače oružje, a to je kontranapad. Benite nije mogao trpati dovijeka pa je američko vodstvo na kraju poraslo sve do 16 razlike.

Najraspoloženiji su u redovima SAD-a bili Kemba Walker i Myles Turner sa po 16 poena, dok je Benite predvodio sve košarkaše s 21 poenom. Acin Brazil ispao je s natjecanja, dok će Ameri u četvrtfinale s još uvijek savršenim skorom na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo