PANDA KAKVE NEMA: / Jedan od najvećih luđaka među košarkašima vratio se u NBA

Image
Foto: AFP

Metta Worls Peace, američki košarkaš ranije poznat pod imenom Ron Artest, potpisao je ugovor s Los Angeles Lakersima, objavio je klub u petak na svojim službenim stranicama.

25.9.2015.
9:54
AFP
VOYO logo

Trajanje ugovora nije obznanjeno ali mediji nagađaju da se radi o najmanje godinu dana.

"To je rođeni natjecatelj, njegova je karijera puno bliža kraju nego početku, ali vidio sam ga u utakmicama posljednjih par tjedana i još je vrlo učinkovit na terenu iako se radilo o igranju 20-30 minuta, a ne o cijeloj NBA utakmici", kazao je jedan od čelnika Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Metta World Peace, koji ima 35 godina, jedan je od najpoznatijih NBA košarkaša, više zbog svojih ispada nego zbog osvojenih nagrada među kojima je naslov NBA prvaka osvojen baš s Lakersima 2010. U svojoj biografiji ispada najpoznatiji je onaj kada je, igrajući za Indianu, usred utakmice u gledalištu napao navijača i pokazao mu svoje udaračke sposobnosti

Nakon Kine povratak u Kaliforniju

Do sada je igrao u Chicago Bullsima (1999.-2002.), Indiana Pacersima (2002.-2006.), Sacramento Kingsima (2006.-2008.) i Houston Rocketsima (2008.-2009.), zatim je proveo četiri sezone u Lakersima od 2009. do 2013. da bi se priključio New York Knicksima na manje od sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije New Yorka je otišao u Kinu gdje je uzeo ime "The Panda's Friend" (Pandin prijatelj) i igrao za kineskog prvoligaša Sichuan Blue Whales. U prosincu 2014. je prešao u talijanski klub Cantu.

Lakersi su i u sezoni 2014./15., drugi put zaredom, propustili doigravanje NBA, što je prvi put u njihovoj sjajnoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo