OVO NIJE ISTINA: / Pogledajte zakucavanje o kojem bruji čitava Amerika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

“Uz svo poštovanje prema aktualnom prvaku natjecanja u zakucavanja u NBA ligi, Minnesotinom Zachu LaVineu, najbolje zakucavanje 2015.

22.12.2015.
10:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ovo je uvod teksta nedavno objavljenog u New York Timesu uz popratni opis zadivljujućeg video-zapisa koji je na YouTubeu pogledan više od pet milijuna puta otkad je uploadan u svibnju.

Momak koji se zove Jordan Kilganon napravio je tada ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio i Shaqa

Zakucavanje koje je oduševilo svijet na svoj je Facebook profil stavio i proslavljeni umirovljeni NBA velikan Shaquille O’Neal pri čemu je zatražio i da se Kilganon uvrsti na popis onih koji će se sljedeće godine natjecati za nagradu najboljeg u tom natjecanju u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mnoge zaljubljenike u košarku možda će začuditi da je natjecateljsko zakucavanje posao sa punim radnim vremenom”, nastavlja se u tekstu uz objašnjenje da pobjednici zarađuju od 1000 do 15.000 američkih dolara nagrade na natjecanjima, no i to će se uskoro promijeniti i Kilganon će sigurno biti jedan od 32 sudionika koji će se u emisiji “Kralj zakucavanja” jedne televizije natjecati za nagradu od 100.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kilganon je, dakle, jedan od tih profesionalaca a ono njegovo zakucavanje stiglo je iz 124 centimetra visokog odraza. Osim što ima sjajan skok, neki ga nazivaju i najkreativnijim među natjecateljima, a kombinacija toga samo prošlog ljeta podebljala je njegov bankovni račun za 30.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo