OVO JE DOKAZ, CRO COP JE VELIKI FAVORIT: / Znalci vjeruju Mirku Filipoviću, Roy Nelson će biti poražen!

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Devet vezanih pobjeda niz je u kojem uživa Filipović prije ogleda protiv Nelsona

13.2.2019.
16:29
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Početkom ožujka prošle godine, dakle prije gotovo godinu dana, potvrđeno je da se hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko Filipović pridružuje Bellatoru. Njegova borba protiv Roya Nelsona bila je zakazana za svibanj prošle godine...

Stiže revanš

Ozljeda je poremetila planove hrvatske legende ovog sporta, ozljeda koja je u kombinaciji s njegovima godinama (44) mnogima davala za pravo da ga umirove. Ništa od njihovih planova, Mirko Filipović je zdrav i spreman za ulazak u borbu protiv Nelsona nadolazeće subote na Bellatorovom 216 eventu u Uncasvilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipović je već u Sjedinjenim Američkim Državama, u potpunosti koncentriran na ogled protiv borca koji ga je svladao u listopadu 2011. u okvirima UFC-a na eventu 137. Kako bilo, pred njima je novi ogled i Cro Cop u njega, ako je vjerovati kladionicama, ulazi kao favorizirani borac.

U pobjedničkom nizu

Devet vezanih pobjeda niz je u kojem uživa Filipović prije ogleda protiv borca koji je poražen u svoja dva posljednja meča i koji je slavio tek četiri puta u posljednjih 13 ulazaka u borbu. Ipak, valja znati da je Nelson tek (relativno) nedavno izašao iz UFC-a u kojem je poraze upisivao od suparnika koji su, ipak, jači od onih s kojima se Cro Cop borio u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima Fightsitea, kladionice koeficijentima stavljaju prednost na stranu hrvatskog majstora. Koeficijent na njegovo slavlje iznosi 1,45, na Nelsona se kreće između 2,60 i 2,80.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo