OVO BOLI I KAD SE GLEDA! / Srpska zvijezda zadobila tešku ozljedu noge u duelu s bivšim suigračem

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Srpski reprezentativac Bojan Bogdanović teško se povrijedio u sinoćnjem susretu 3. kola Eurolige u kojoj je njegov Fenerbahče svladao Žalgiris 82-68.

27.10.2016.
8:39
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Bogdanović je sredinom treće četvrtine pri rezultatu 51:47 pokušao ući pod koš, ali je u duelu s Westermannom krivo s desnom nogom stao na njegu lijevu stajaću nogu, iskrivio gležanj i pao na parket. Srpska zvijezda odmah se primila za skočni zglob, njegova bolna grimasa najbolje dočarava o kako bolnoj ozljedi se radi.

ŠOKANTNA VIJEST IZ AMERIKE: Dario Šarić dobio udarac u glavu! Pružena mu pomoć u dvorani

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je riječ o težoj povredi

Nakon toga, Bogdanović je izveden s parketa, a zglob mu je odmah imobiliziran. Još se uvijek ne zna točno o kako teškoj ozljedi se radi i koliko će Bogdanović izbivati s parket, ako će uopće izbivati. Ali kakav se dojam stječe na prvu, čini se da je riječ o težoj povredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westermann je Bogdanovićev bivši suigrač

Zanimljivo, ali Bogdanović se povrijedio u duelu s bivšim suigračem iz Partizana, kluba u kojem je ponikao, čije je boje branio kao senior od 2010. do 2014., a zbog svoje igre, požrtvovnosti i ljubavi prema "crno - beloj" boji postao je idol navijača. Westermannom je igrao za Partizan od 2012. do 2014. nakon ozljede, Westermann se nakon utakmice osvrnuo na ozljedu Bogdanovića i preko društvenih mreža poručio mu:

"Nije mi bila nikakva namjera da prouzročim ozljedu Bogdanu koji je moj veliki prijatelj. Želim da se što prije oporavi. Ništa osim ljubavi", napisao je Westermann na Twitteru, a Bogdan mu je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala brate".

Tu prepisku možete vidjeti u Tweetovima dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kalinić se povrijedio

Srijeda navečer nikako nije bila večer, odnosno dan, za Srbe koji igraju za Fener. I Nikola Kalinić se povrijedio kad je pokušao spasiti jednu loptu. Na kraju je u tom pokušaju pao na glavu. No, on nije zadobio težu ozljedu. Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo