ŽIVIO JE U PRIKOLICI S MAJKOM KOJA SE ŽRTVOVALA ZA NJEGA: / Sad je sve došlo na naplatu; 'Ona je moja stijena, sve radim za nju'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bam Adebayo oduševio je cijelu Ameriku

28.9.2020.
8:08
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Košarkaši Miami Heata noćas su po hrvatskom vremenu u Orlandu, nakon velikog preokreta u posljednjoj četvrtini, pobijedili Boston Celticse 125:113 i s ukupnih 4-2 u pobjedama izborili veliko finale protiv LA Lakersa. Prva utakmica finalne serije igrat će se u noći sa srijede na četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SENZACIONALNI MIAMI U VELIKOM FINALU NBA-A: /

Amerika ima novog junaka, on bi mogao promijeniti čitavu ligu

Bam Adebayo junak Miamija

Ključni čovjek u seriji Heata 26:6 bio je Bam Adebayo, koji je nakon posljednjeg vodstva Celticsa zabio ili asistirao za idućih 11 poena Heata, zaključno s dodavanjem za tricu Duncana Robinsona za 107:102.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adebayo je utakmicu završio s career high 32 koša, 14 skokova i pet asistencija. Iz igre je gađao 11 od 15 šuteva, a s linije slobodnih bacanja je ubacio 10 od 11 lopti. Bila je ovo utakmica njegova života.

Pobjedu posvetio majci

Pobjedu je posvetio majci, s kojom je odrastao u prikolici, i koja je po cijeli dan radila kako bi ga uzdržavala i dala mu priliku da krene u košarkašku karijeru. Nije imala automobil, pa je morala dugo hodati na poslove koje je radila, samo da bi sin bio sretan i imao kakav-takav život. Sad im je sve došlo na naplatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja mama dolazi na finale. Ona je moja stijena, sve radim za nju. Bili smo underdog prije ovog dvoboja, pa underdog smo čitav život", rekao je Adebayo poslije utakmice, prenose američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje ISTOČNA KONFERENCIJA, finale: Boston Celtics - Miami Heat 113:125 (Miami se plasirao u NBA finale rezultatom 4-2 u seriji)

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo