ON JEDNOSTAVNO RASTURA: / Pogledajte kako Dario Šarić briljira u redovima 76ersa

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić odigrao je novu dobru utakmicu u pripremi za nadolazeću sezonu u NBA ligi.

7.10.2016.
8:06
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Susret igran u Wells Fargo centru nije donio pobjedu domaće momčadi, Šarićev klub upisao je 119-125 poraz od Wizardsa nakon dva produžetka utakmice, no hrvatski košarkaš startao je u početnoj momčadi Philadelphije i iskoristio priliku na način da dokaže kako za njega ondje ima mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč ne odveć velikoj minutaži. Šarić je ogled završio učinkom od 14 poena i četiri skoka uz malu potrošnju lopte (5/7 iz igre, od čega 2/3 iza crte za tri poena). Bila je to njegova prva utakmica pred domaćom publikom, a sve je ovako prokomentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to nešto posebno, 41 utakmica preda mnom u osnovnom dijelu sezone. Osjetio sam, iako je ovo prijateljski ogled, atmosferu , osjetio strpljivost i čvrstoću ljudi u Philadelphiji. Vjerujem da će navijači biti naš šesti igrač na parketu tijekom utakmica."

Richaun Holmes s 20 koševa i dvanaest uhvaćenih lopti bio je najbolji kod 76ersa, dok su Wizardse do pobjede predvodili Kelly Oubre Jr. s 24, odnosno Sheldon McClellan s 20 postignutih koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo