Spektakl u Dalmaciji

ODLUČENO: Zadar dobio domaćinstvo završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića

Na 10. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza održanoj u utorak u Zagrebu odlučeno je da se organizacija završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića povjeri Košarkaškom savezu Zadarske županije i tvrtki Sport Event – Zadar, a igrat će se u razdoblju od 16. do 18. veljače.

Zasada su poznata tri sudionika završnog turnira: branitelj naslova Cedevita, Zadar i riječki Kvarner 2010, a za preostalo mjesto borit će se Jolly JBS i Cibona. Posljednja četvrtfinalna utakmica bit će odigrana 10. veljače u Šibeniku, s početkom u 19 sati.

Članovi Upravnog odbora predložili su Glavnom tajniku HKS-a Željku Drakšiću da se se na mjesto Stručnog tajnika imenuje bivši reprezentativac i izbornik muške reprezentacije Josip Jerko Vranković, koji bi na toj dužnosti trebao naslijediti Borisa Jakimenka.

Imenovani članovi Stručnog savjeta HKS-a za žensku košarku

U utorak je donesena i odluka o imenovanju članova Stručnog savjeta HKS-a za žensku košarku. Za predsjednicu je izabrana proslavljena reprezentativka Danira Nakić Bilić, a za članice mahom njezine bivše suigračice Korana Longin, Vedrana Grgin, Koraljka Hlede, Sandra Madir i Anđa Jelavić. Kao jedini član imenovan je dugogodišnji trener Željko Ciglar koji obnaša i dužnost povjernika natjecanja u A1 ženskoj košarkaškoj ligi.

Povratak na Net.hr