ODLIČNA VIJEST: / Njemačka zvijezda u petak u zagrebačkoj Areni

Image
Foto: AFP

Sjajna vijest za sve ljubitelje košarke u Hrvatskoj. U petak će u zagrebačkoj Areni na djelu moći vidjeti jednu od najvećih NBA zvijezda ovog tisućljeća.

13.8.2015.
13:28
AFP
VOYO logo

U sklopu priprema za Europsko prvenstvo hrvatska će reprezentacija u petak u 21 sat ugostiti Njemačku. Dugo se nagađalo hoće li u sastavu gostiju biti njihova najveća zvijezda Dirk Nowitzki, ali sada više nikakvih dvojbi nema: 37-godišnji krilni centar dolazi u Zagreb i igrat će na parketu Arene.

Spreman za igru

"Željeli smo na treninzima vidjeti kako će mi ići i mogu li zaigrati. Sada mogu reći da sam spreman za igru", potvrdio je njemačkim medijima Nowitzki iz trening-kampa na Mallorci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto je potvrdio i hrvatskim novinarima pri dolasku u Zagreb. "Spreman sam!", poručio je Dirk u hotelu Panomara, gdje su smještene obje reprezentacije.

"Ako želi igrati, ja ga neću sprečavati", dodao je njemački izbornik Chris Fleming.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nowitzki je od 1998. član Dallas Mavericksa s kojima je 2011. osvojio naslov NBA prvaka. Četiri godine ranije je proglašen najkorisnijim igračem (MVP) lige, a na All-Star utakmicama je sudjelovao 13 puta. U njemačku se reprezentaciju vraća nakon četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo