ODLIČNA IGRA MLADOG CENTRA: / Žižić već blista u dresu turske Darüşşafake

Image
Foto: Screenshot

Košarkaši Darüşşafake poraženi su u utakmici 16.

5.1.2017.
22:33
Screenshot
VOYO logo

Protiv momčadi s kojom je osvojio Euroligu 2014. godine trener David Blatt ovaj put, za razliku od ishoda ogleda igranog prije dva tjedna, nije našao put do pobjede, no konačnih 93-92 za domaćina potvrđuje neizvjesnost utakmice. Nije izgledalo da će tako biti nakon prve četvrtine koju je Maccabi riješio u svoju korist s 29-14, a ravnotežu je Darüşşafaka uhvatila u trećoj dionici igre u kojoj je okrenula -17 u svoju prednost slavivši u tom dijelu igre rezultatom 35-14.

Do pobjede je izraelski sastav vodio Sonny Weems s 24 poena, pet skokova i osam asistencija, dok su kod poražene momčadi najviše pokazali Will Clyburn sa 17 koševa i osam skokova, odnosno Ante Žižić koji je u 24 minute provedene u igri ostvario učinak od 14 poena (6-8 iz igre, 2-2 slobodna bacanja), devet uhvaćenih lopti i jedne blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Brose Bamberg stigao do uvjerljivog slavlja protiv Barcelone, a bilo je 85-65. Nicolo Melli je ubacio 17 poena i dodao im 13 skokova za njemačku momčad u čijoj je pobjedi sa šest koševa sudjelovao Leon Radošević. Barcelon centar Ante Tomić završio je ogled s osam poena i dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo