NJIH ACO NIKAKO NIJE HTIO: / 'Za sve imam ideju kako, ali za njih… Ne znam što raditi na toj utakmici'

Image
Foto: PIXSELL

Kao drugoplasirana momčad skupine C Europskog prvenstva, hrvatska košarkaška reprezentacija čeka rasplet skupine D iz koje će trećeplasirani sudionik biti i njen sljedeći suparnik na turniru.

7.9.2017.
16:06
PIXSELL
VOYO logo

"Napravili smo sve što smo trebali u Cluju. Pobijedili smo sve što smo trebali pobijediti. Vidjet ćemo hoćemo li ponovno dobiti priliku protiv Španjolaca. Za početak ćemo pričekati i vidjeti tko nam je protivnik u osmini finala. Turska i Rusija imaju dva dijametralno suprotna sistema. Rusi su organizirani, a Turci su s četiri mala i praktički bi igrali protiv streetball ekipe", kazao je izbornik reprezentacije Aleksandar Petrović nakon 107-69 pobjede Hrvatske protiv Češke.

Image
ODLIČNA NAJAVA ZA OSMINU FINALA: /

Raspucana Hrvatska na krilima Bogdanovića i Šarića razvalila Češku

Image
ODLIČNA NAJAVA ZA OSMINU FINALA: /

Raspucana Hrvatska na krilima Bogdanovića i Šarića razvalila Češku

"Najvažnije je da idemo u solidnom zdravstvenom izdanju u Istanbul. Malo sam se bojao ulaska Bogdanovića i Šarića u nekakvim pasivnim minutama, ali reagirali su odlično. Mi nismo htjeli preveliku pauzu jer da i danas nisu igrali bilo bi previše pauze do nedjelje što također nije dobro. Za Hrvatsku je ovo bila zapravo neuobičajena utakmica jer nije bilo nikakvog podcjenjivanja. Dobili smo s 38 razlike", prenose njegove riječi Sportske novosti, kao i zadovoljstvo što sljedeći suparnik Hrvatske nije Latvija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će biti, ne želi priznati.

"Ja imam želju, ali je ne želim reći. Reći ću vam samo da od prvog dana priprema nikako nisam želio da se susretnemo protiv Latvije. Za sve imam ideju kako igrati. Za Srbiju, Rusiju, Tursku, ali za Porzingisa i ova 4 nemam ideju što raditi na toj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Hrvatska je do pobjede protiv Češke stigla bez pomoći Marka Tomasa, ključnog igrača u obrani i jakog aduta u napadu.

"Tomasa smo zamrznuli zbog zdravstvenog stanja, a i zato jer se priprema za Ruse. Svi znamo što će mu tamo biti zadatak. Marko je fantastičan i da smo ga imali prošle godine u Riju, mogli smo do medalje", uvjeren je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo