'Izj**ali su nas! Kupuju vazelin da se uvuku Kerumu u šu*ak'

Nakon što je Nikola Vujčić najavio kako će se na kraju sezone povući iz KK Splita jer po njegovim riječima 'to više nema smisla', strasti u Splitu su se uzburkale.

29.4.2013.
14:16
VOYO logo

Grad već tri mjeseca nakon preoblikovanja nije ispoštovao ono što je obećao.

Navodno je zapelo zbog toga što je predsjednik KK Splita Ilija Naletilić fotografiran u društvu Anđelke Visković, dojučerašnje dogradonačelnice i desne ruke Željka Keruma, a danas njegove velike protivnice. U kuloarima kruži priča kako je upravo Naletilić čovjek koji plaća Viskovićki cijelu kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, u svemu tome najviše pati KK Split, kojem opstanak ponovno dolazi pod znak pitanja. No osim Vujčića, očito je samo još rijetkima do stalo do splitskog ponosa koji je ne tako davno proglašen najboljim košarkaškim klubom 20. stoljeća.

"Prošla su tri mjeseca, a Grad nije platio što je trebao. Izj**ali su nas, reci im to Ilija, najvažnije je jesi li ti platio Viskovićki kampanju. Nakon što je otišla dogradonačelnica ljudi koji su je naslijedili umjesto da nastave posao gledali su kako kupiti vazelin da se uvuku Kerumu u šu*ak. Otad su počeli svi naši problem koje ne možemo do danas riješiti", poručio je Vujo koji je uspio dogovoriti sa HEP-om da im omoguće struju do kraja prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Vujčić je zamolio sve ljubitelje žute boje:

"Molio bih barem 150 Splićana da sutra dođu na utakmicu kako bismo imali od čega platiti naknadu za službene osobe", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo