BOJAN BOGDANOVIĆ STVARNO NIJE NORMALAN: / Nezaustavljiv je, ovog je puta razvalio slavnu momčad na svoj način

Image
Foto: Profimedia

Bogdanović i četvrti puta zaredom najbolji strijelac svoje momčadi

4.5.2021.
7:00
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nezaustavljiv je u NBA ligi. Kako se playoff bliži, tako naš šuter rodom iz Mostara igra sve bolje i bolje. Babo je nastavio kontinuitet utakmica u kojima je zabio najmanje 20 poena. San Antonio Spursi našeg Luke Šamanića noćas po hrvatskom vremenu u Salt Lake Cityju osjetili su odličnu igru Bogdanovića, koji im je u pobjedi 110:99 za 33 minute igre ubacio 25 poena, uz 3 skoka, 2 asistencije, doduše i 3 izgubljene lopte. Utah se tako vratio na vrh ljestvice NBA lige s pobjedom više od Phoenixa...

OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

4 uzastopna utakmica u kojoj je zabio najmanje 20 poena

Šut za dva imao je 10-17, 2-7, slobodna 3-4. Ovo mu je bila 4 uzastopna utakmica u kojoj je zabio najmanje 20 poena, peta u posljednjih 6. Također, dvadeseti put u tekućoj sezoni Bogdanović je odigrao utakmicu s 20+ poena. Predvodio je Utah u poenima i četvrtu utakmicu zaredom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, podignuo je svoj prosjek Bogdanović te je sad na 16.1 poena, 3.8 poena, 1.9 poena po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezervni bek šuter JazzeraJordan Clarkson, inače jedan od najvećih kandidata za najboljeg šestog igrača lige, dodao je 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učunkvit napad i jaka obrana Jazzera

Australski veteran Joe Ingles ubacio je 13 poena uz osam asistencija. Utah je drugu uzastopnu pobjedu zaradio učinkovitim napadom i čvrstom obranom. Jazz je postigao 22 poena uz 13 izgubljenih lopti u San Antoniju i šutirao 50% s parketa.

Što se tiče poražene momčadi, DeMar DeRozan postigao je 22 poena za San Antonio, a Rudy Gay dodao je 17 koševa za Spurse, koji su izgubili četvrtu utakmicu zaredom. Luka Šamanić za 4 minute igre postigao je 3 poena za Spurse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazzeri su zabili iz pet uzastopnih napada da bi došli do vodstva od 26:16 kasno u prvoj četvrtini. Clarkson i Bogdanović posebno su se istaknuli u tom periodu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babo zabijao kad je trebalo

San Antonio smanjio je na 40:35 šutom Gaya u drugoj četvrtini. To je bilo najbliže što su se Spursi primaknuli, prije nego što se Utah ponovno zagrijao. Jazz je potom realizirao šest uzastopnih napada za seriju 17-4. Bogdanović je zabio niz koševa uz tricu koja je Utah donijela vodstvo od 57:39.

Spursi su se trudili držati korak s Jazzom nakon što su se u više navrata pogodili šuteve, 19 od 20 koševa San Antonija iz prvog poluvremena bili su šutevi srednjeg dometa. Jazz je u drugom dijelu vodio s čak 25 koševa, povećavajući rezultat na semaforu u svoju korist (74:49) u trećoj četvrtini nakon što je Joe Ingles zabio za seriju svoje momčadi 13-2. Utah i San Antonio ponovno će igrati u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trudili smo se igrati jako ofenzivno, nedostajali su nam neki igrači pa smo pokušavali igrati brže. Bez njih, znamo se mučiti u igri pet na pet. Zato, trudimo se igrati agresivno svaki put", istaknuo je Bojan Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA rezultati, 3.5. Utah - San Antonio 110:99 (Bojan Bogdanović 33:11 min, 25 k, šut 10/17, 3 s, 2 a, 3 il / Luka Šamanić 4:14 min, 3 k, šut 1/2, 1 a) Detroit - Orlando 112:119 Washington - Indiana 154:141 New Orleans - Golden State 108:123 Atlanta - Portland 123:114 Chicago - Philadelphia 94:106 Memphis - New York 104:118 LA Lakers - Denver 93:89

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo