Nevjerojatno kako je Cedevita uspjela izgubiti od Partizana

Košarkaši Cedevite još su jednom ispustili iz ruku praktički osiguranu pobjedu. U 23. kolu regionalne ABA lige izgubili su u Domu sportova od Partizana sa 77:76.

3.3.2013.
19:21
VOYO logo

Više je puta posljednjih tjedana Cedevita u završnoj četvrtini prosipala opipljivu prednost, ali način na koji je u nešto više od minute dopustila Partizanu da nadoknadi sedam koševa zaostatka, doista je nevjerojatan.

Nakon utakmice na konferenciji za novinare trener Cedevite Aleksandar Petrović otkrio je da je podnio ostavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema smisla komentirati utakmicu jer više nisam trener Cedevite."

Marko Tomas je u pretposljednjoj minuti pogodio tricu za 76:69 i doveo Zagrepčane na prag važne pobjede u borbi za završni turnir. No, samo nekoliko sekundi kasnije je Davis Bertans ubacio tricu za goste, a Tomas je potom napravio prekršaj u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leo Westermann je u sljedećem napadu novom tricom doveo Partizan na samo poen zaostatka (75:76), a Marino Baždarić je izgubio loptu. Dragan Milosavljević je pod košem zabio za vodstvo Beograđana svega sekundu prije kraja i bilo je jasno da je Cedevita potonula u poraz.

Istina Bracey Wright je pokušao zabiti nakon minute odmora, ali nije bio uspješan. S trećim porazom u nizu Zagrepčani su sada na omjeru 12-11 i nemaju više praktički nikakvih izgleda za plasman na završni turnir, a samim time ni za Euroligu dogodine. Spomenimo da je Tomas završio utakmicu s 26 poena, a Goran Suton je dodao 13. Kod gostiju je s 18 koševa najefikasniji bio Vladimir Lučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo