NE U MOJOJ KUĆI: / Cedevitin Amerikanac dva puta opako prizemljio jednog te istog igrača

Image

Osmu uzastopnu pobjedu ove sezone i 12. ukupno upisali su košarkaši Cedevite u 15. kolu regionalne ABA lige svladavši u nedjelju u KC Dražen Petrović sastav Sutjeske s uvjerljivih 73:50.

20.12.2015.
21:52
VOYO logo

Protiv posljednjeplasirane momčadi poretka klubova u tom natjecanju momčad Veljka Mršića odradila je utakmicu bez opuštanja i s ispravnim pristupom, a odtud i konačan uvjerljiv rezultat. Predvođena je pobjednička momčad bila učincima Mire Bilana (15 poena, 13 skokova) i Jacoba Pullena (10 koševa, pet asistencija), dok je u sastavu poraženih najviše, 17 poena, ubacio Nikola Pavličević. Henry Walker istaknuo se kvalitetnim obrambenim rješenjima, a dva puta to je osjetio Radosav Spasojević.

Cedevita na vrhu poretka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu, a ono započinje već za dva dana, igra se hrvatski derbi između Cibone i Cedevite, dok Zadar gostuje kod Crvene zvezde.

Cedevita je ovim slavljem preuzela vodstvo na ljestvici sa 27 bodova, Budućnost je druga sa bodom i utakmicom manje, a na trećem mjestu je Crvena zvezda sa 25 bodova koliko ima i Mega Leksa na četvrtoj poziciji. Slijedi Zadar sa 22 boda, Cibona je na 11. poziciji sa 21 bodom, a na začelju je Sutjeska sa 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo