NE MOŽE BEZ KOŠARKE: / Dobro upućeni tvrde da Kevin Garnett dolazi kod LeBrona u Cleveland Cavalierse

Image
Image

Tek umirovljena legenda NBA lige, bivši krilni centar Minnesote, Bostona i Brooklyna Kevin Garnett vraća se košarkaškim terenima, ali ne u ulozi igrača već u potrazi za trenerskim poslom.

28.10.2016.
14:48
VOYO logo

Svoju je prvu NBA utakmicu odigrao davne 1995. godine, a od karijerje se oprostio prošlog mjeseca kao 17. strijelac najjače košarkaške lige svih vremena (26.071 koševa), i njen deveti skakač (14.662 skoka). Bio je sudionik 15 All-Star utakmica i najkorisniji igrač lige 2004. godine.

Košarkaš koji je odigrao najviše utakmica za Minnesotu, u kojoj je počeo i završio karijeru, od tog se kluba oprostio kao igrač koji je za njega odigrao najviše utakmica, postigao najviše poena, i upisao najviše skokova, asistencija, osvojenih lopti i blokada. Ipak, krunu karijere doživio je u Boston Celticsima s kojima je 2008. godine, kada je bio proglašen najboljim obrambenim igračem lige, osvojio svoj jedini naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Garnett se okreće novim izazovima, tvrdi uvijek dobro upućeni kroničar NBA lige Adrian Wojnarowski uz dodatak da bi se umirovljena legenda rado okušala u ulozi pomoćnog trenera. Navodno je već u pregovorima s Milwaukeejem, ali i aktualnim prvacima lige, LeBronovim Cleveland Cavaliersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo