Pogledajte kako je briljantni Steph Curry uništio Miami

U NBA ligi je u utorak odigrano pet utakmica, a još jednu veliku večer su imali košarkaši Golden Statea.

26.11.2014.
10:55
VOYO logo

Golden State je protiv prošlosezonskog finalista NBA lige slavio sa 114:97 i tome došao do šeste uzastopne pobjede. Ukupno Warriorsi imaju na kontu 11 pobjeda i samo dva poraza, što ih čini drugoplasiranom momčadi Zapadne konferencije.

Fantastični Curry je zaključio utakmicu s 40 koševa, uz šut iz igre 12-19, uključujući i 8-11 za trice. Odličnu je večer začinio sa šest skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Veliku je pomoć 26-godišnji playmaker imao u Klayu Thompsonu koji je ubacio 24 koša, a treba istaknuti i da su Warriorsi zajednički pogodili sjajnih 57 posto pokušaja iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/j_Vw81CqKEI

Kod domaćih je prvo ime bio Chris Bosh s 26 koševa i devet skokova, a 16 poena je dodao Luol Deng. Zvuči pomalo nevjerojatno, ali Miami u zadnjih devet minuta nije upisao nijedan koš iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sličnoj seriji poput Warriorsa je i Denver koji je u utorak ubilježio petu uzastopnu pobjedu. Na svome je parketu bio bolji od Chicaga sa 114:109, a predvodio ga je Ty Lawson s 20 koševa i 12 asistencija. Jimmy Butler je s 32 poena i devet skokova bio najbolji kod gostiju u čijim je redovima Derrick Rose igrao samo u prvoj četvrtini zbog zatezanja u bedrenom mišiću.

//www.youtube.com/embed/VG2IfeeiBZw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši Atlante, čiji je pomoćni trener naš Neven Spahija, kao gosti su bili bolji od Washingtona sa 106:102. Prvi je strijelac Hawksa bio Jeff Teague s 28 koševa, ali ključnu su rolu u zadnjoj četvrtini odigrali dečki s klupe Mike Scott i Shelvin Mack koji su u toj dionici upisali prvih 16 poena za goste i poveli odlučujuću seriju.

Washington - Atlanta 102:106 Miami - Golden State 97:114 Milwaukee - Detroit 98:86 New Orleans - Sacramento 89:99 Denver - Chicago 114:109

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo