NBA KREĆE BEZ IGRAČA KOJEG SE NAJVIŠE IŠČEKIVALO: / Zbog nove ozljede propustit će start sezone

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zion i njegovi Pelicansi će, ako on bude na sto posto, biti jedna od najuzbudljivijih momčadi u ligi

18.10.2019.
22:25
Profimedia
VOYO logo

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad New Orleans Pelicansi objavili su kako će Zion Williamson, kojega su ovoga ljeta izabrali kao prvi izbor na "draftu" zbog ozljede desnog koljena propustiti prvih nekoliko tjedana sezone koja počinje u utorak.

Iz Pelicansa su dodali kako se ne radi o težoj ozljedi, ali prema zdravlju svoje nove zvijezde se odnose s velikom dozom opreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williamson je još na Sveučilištu Duke bio velika sportska zvijezda u Americi. Mnogi mu predviđaju sjajnu karijeru zbog impozantnih fizikalija, ali i činjenice da ima puno prostora za napredak.

Njegova kilaža mogla bi biti problem. Kako su stručnjaci najavljivali, kombinacija eksplozivnosti i mase koju Zion ima mogla bi se negativno odrazizi na njegove zglobove i prouzrokovati mu probleme sa zdravljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je prva zvijezda drafta s ozljedom ušla u ljetnu ligu, a sad će zbog nje propustiti i start NBA sezone koja počinje 22. listopada. Zion i njegovi Pelicansi će, ako on bude na sto posto, biti jedna od najuzbudljivijih momčadi u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo